02 / 05 / 2024

Murat Anıl

Murat Anıl

Yılın ilk dört ayında 112 büyük otobüs ve 350 midibüs satışı ile pazar payını yüzde 30'a çıkaran Temsa, üretimde tam kapasiteye ulaştı. İhracatı hızlandırmayı hedefleyen Temsa'da, yeni fabrika için pazar araştırması başladı.

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Aksu, Anıl Şahin ve Gözde Çavuşoğlu ortaklığında kuruldu.

Keskinkılınç Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keskinkılınç Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keskinkılıç tarafından kuruldu.

Piyasalarda normalleşme başladı! Dövizde ‘üçlü kur’ dönemi sona erdi!

Seçim öncesi piyasalardaki belirsizlik ve kurlarda oluşan baskı nedeniyle oluşan üçlü kur dönemi sona erdi. Kapalıçarşı’daki dolar kuru, banka kotasyonlarının altına geriledi.

Ekonomi kötüye giderken lüks ürün tüketiminin altın çağını yaşamasının nedeni ne?

Bütün dünya enflasyonun yıkıcı etkileri ile mücadele etmeye çalışırken daha da pahalılaşan lüks ürünlerin tüketimi altın çağını yaşıyor. Peki lüks ürün tüketiminin artmasındaki nedenler ne? Uzmanlar açıkladı...

Dofa İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dofa İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Murat Esen ve Yusuf Anıl Yıldız ortaklığında kuruldu.

Evinno Elektrik Elektronik Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Evinno Elektrik Elektronik Tasarım Anonim Şirketi Sarıyer'de Osman Kaan Erol, Murat Yılmaz ve Kutsal Anıl ortaklığında kuruldu.

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Turan tarafından kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Murat Dalkılıç ve ev sahibi arasındaki sular durulmuyor!

Oyuncu Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç ile ev sahibi arasında sular durulmuyor...

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Anıl    Okul tarafından kuruldu.

Anıl Gürbey İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Gürbey İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Cemal Gürbey tarafından kuruldu.

İstanbul için plan, proje ve ihalesi devam eden 60 sağlık tesisi var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde İstanbul'a yapılan yatırımları değerlendirdi. Erdoğan, "Sağlıkta 17 bin 534 yatak kapasiteli 66 hastaneden oluşan 163 adet sağlık tesisi inşa ettik" dedi.

Murat Anıl Haberi

Murat Anıl

Türkiye'nin önde gelen otobüs üreticisi Temsa, yılın ilk dört ayında 112 büyük otobüs, 350 midibüs satışı gerçekleştirerek pazar payını her iki ürün grubunda da yüzde 30’ların üstüne taşıdı. Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, yeni fabrika yatırımının da gündemlerinde olduğunu açıkladı. Anıl, “Şu anda yüzde yüz kapasite ile çalışıyoruz. Yurt dışından gelen talepler doğrultusunda yeni yatırımı yapabiliriz. Fabrika yatırmı için şu an pazar araştırması yapıyoruz” dedi. Anıl özellikle Maraton marka otobüslere yönelik talep artışı doğrultusunda üretimi artıracaklarını söyledi.


Büyüme hedefini revize etti 


Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, geçtiğimiz salı günü İstanbul'da düzenlediği basın toplantısı ile şirketin 4 aylık rakamlarını ve yeni yatırım planlarını açıkladı. Anıl, ilk dört ayda büyük otobüs pazarında geçen yıla göre yaklaşık yüzde 36’lık daralmaya rağmen başarılı bir seviye...