02 / 05 / 2024

Murat Aras

Murat Aras

Mesken Müteahhitlik Mühendislik Yapı Limited Şirketi, Murat Aras tarafından 200 bin TL sermaye ile 18 Ocak' ta Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, Olimpiyat Bulvarı' nda kuruldu.

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

2002-2022 yılları arasında Türkiye'den gayrimenkul satın alan yabancılar TBMM gündeminde!

2002-2022 yılları arasında Türkiye'den gayrimenkul satın alan yabancılar TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuyla ilgili soru önergesi verdi. İşte o önerge...

Murat Hoşgör Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim’de, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Murat Hoşgör getirildi. 

Murat Dalkılıç ve ev sahibi arasındaki sular durulmuyor!

Oyuncu Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç ile ev sahibi arasında sular durulmuyor...

Murat Ongun'dan Kanal İstanbul reklamına tepki!

Euro 2020 kapsamında dün Türkiye ve Galler maçı vardı. Türkiye ve Galler arasındaki maçtan önce, maçın yayınlandığı TRT'de‘Kanal İstanbul'un reklamı verildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca verilen reklamla ilgili konuşan İBB Sözcüsü Murat Ongun, konuyla ilgili tepkisini dile getirdi.

Murat Kurum: Güçlü şehirler inşa edilmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'nin daha güçlü hale gelmesi ve dünyadaki en büyük 10 ekonomi arasına girmesi için güçlü şehirlerin inşa edilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Kaşıbeyaz'ın yeni markası Satır Arası 20 franchise vermeyi hedefliyor!

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Kaşıbeyaz bu yıl Satır Arası için 20 franchise vermeyi hedefliyormuş...

Ünlü müteahhit Murat Mustafa yalısını 16.8 milyon TL'ye satıyor!

Bir dönemin vergi rekortmenleri arasında bulunan dönemin İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen'in bacanağı Murat Mustafa Satı, sonunda kendisine ait çok özel gayrimenkulleri de satışa çıkardı.

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Murat Balkan: Anthaven, Aspat’ın doğasına en uygun proje!

Aspat’ın toprak sahibi Murat Balkan, doğasından arkeolojik dokusuna, florasına kadar her yönüyle çocuğu gibi koruyup gözettiği bu cennet limanı, kapısını aşındıran pek çok talip arasından sadece Ant Yapı’ya güvenip teslim etti.

Murat Yıldırım Nişantaşı’nda ev kiraladı!

Murat Yıldırım, Faslı eşi Nişantaşı’nı çok beğendiği için, kiraların 15 ila 30 bin TL arasında değiştiği Abdi İpekçi Caddesi’nde 170 metrekare sıfır daire kiraladı.

Mesken Müteahhitlik Mühendislik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Müteahhitlik Mühendislik Yapı Limited Şirketi, Murat Aras tarafından 200 bin TL sermaye ile 18 Ocak' ta Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, Olimpiyat Bulvarı' nda kuruldu.

Mardin Müteahhitler Derneği Başkanı Murat Aktaş vefat etti!

Mardin Artuklu Üniversitesi'nde sosyal tesis ihalesine giren iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada Mardin Müteahhitler Derneği Başkanı ve inşaat mühendisi 41 yaşındaki Murat Aktaş öldü, 4 kişi de yaralandı.

Murat Aras Haberi

Murat Aras

Mesken Müteahhitlik Mühendislik Yapı Limited Şirketi, Murat Aras tarafından 200 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, Olimpiyat Bulvarı'nda kuruldu.


Mesken Müteahhitlik Mühendislik Yapı Limited Şirketi iş konusu; su Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...