17 / 05 / 2024

Murat Aydına 16 9 gökdelenleri için soruşturma mı açılacak

Murat Aydına 16 9 gökdelenleri için soruşturma mı açılacak

16/9 gökdelenlerinin yıkılması konusunda ağır davranan Zeytinburnu Belediye Başkanı hakkında soruşturma açılabilmesi için yargı kararını verdi. Danıştay 1. Dairesi, Murat Aydın’ın soruşturulmasına izin vermeyen İçişleri Bakanlığı kararını kaldırdı.

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin yüzde 60'ı tamam! 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, X sosyal medya hesabından Beykoz Tokatköy'ün kentsel dönüşümü ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Murat Aydın'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Araç sahiplerine kötü haber! Motorine büyük zam geliyor! 

Ortadoğu'da yaşanan savaş petrol fiyatlarının artmasına neden oldu. Motorin fiyatlarına 16 Ekim Pazartesi gecesinden itibaren zam geleceği iddia ediliyor.

Hesaplara tam tamına 16 bin 657 TL yatırılacak! Her ay tıkır tıkır ödeme almak isteyenler acil bakın!

Parasını Eylül ayında mevduat faizine yatıranlar yaşadı. Her ay tıkır tıkır ödeme almak isteyenler acil bakın...

Liman Denizcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liman Denizcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Kerem Konaç, Murat Aydın ve Serkan Selçuk ortaklığında kuruldu.

Opel Vivaro Cargo'ya tam 16 bin TL zam geldi! İşte 0 faiz fırsatlı Vivaro Cargo 31 Mart 2023 fiyat listesi!

Opel Vivaro Cargo'ya bu ay tam tamına 16 bin TL zam geldi. Peki Vivaro Cargo'nun güncel fiyatları ne kadar oldu? İşte 0 faiz fırsatlı Vivaro Cargo 31 Mart 2023 fiyat listesi...

Peugeot ticari araçlarına 16 bin TL zam yaptı! İşte Expert Traveller’ın 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Peugeot’nun en çok tercih edilen ticari araçlarından olan Expert Traveller minibüsün ekim ayı fiyatları belli oldu. Peugeot ekim ayında bazı modellerine zam yaptı. İşte, Peugeot Expert Traveller’ın 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Meet İn Yapı İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meet İn Yapı İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Emrullah Aşantoğrol ve Murat Aydın ortaklığında kuruldu.

Türkiye'den teknoloji odaklı sanayi hamlesi! Bakan Varank bir bir anlattı

Muğla'da açıklamalarda bulunan Bakan Varan Türkiye'nin teknoloji odaklı sanayi hamlesini anlattı. Bakan Varank, söz konusu hamlenin Türkiye'nin cari açığına 16 milyar 500 milyon katkı sağlayacağını söyledi.

Sarraf 34 İnşaat Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sarraf 34 İnşaat Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

İstanbul'un o ilçesinde yaşayanlara piyango vurdu!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Tokatköy’deki Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ilişkin bütün ayrıntıları yanlış bilinenleri ve gerçekleri tek tek basın mensuplarına anlattı.

Murat Aydına 16 9 gökdelenleri için soruşturma mı açılacak Haberi

Murat Aydına 16 9 gökdelenleri için soruşturma mı açılacak

İstanbul Zeytirburnu’nda yükselen 16/9 gökdelenlerinin yıkılması gereken toplam 25 katını tıraşlamayan Zeytinburnu Belediye Başkanı hakkında soruşturma açılabilmesi için yüksek yargı önemli bir karar verdi.


Danıştay 1. Dairesi, AKP’li Belediye Başkanı Murat Aydın’ın soruşturulmasına izin vermeyen İçişleri Bakanlığı kararını kaldırdı. İstanbul 4. İdare Mahkemesi 16/9 gökdelenleri için siluete etki eden kısmın yıkımına karar vermiş, Danıştay 14. Dairesi de kararı onamıştı. Karar üzerine Zeytinburnu Belediyesi’nin açtığı yıkım ihalesi “konsorsiyum olarak teklif verilemez’’ şartı konulduğundan iptal edilmişti. C.B isimli vatandaşın şikayeti üzerine tıraşlama kararını uygulamayan Zeytinburnu Belediyesi yöneticileri hakkında soruşturma başlatılmış ancak Belediye Başkanı Murat Aydın hakkında İçişleri Bakanlığı soruşturma izni vermemişti. C.B İçişleri Bakanlığı’nın 24 Temmuz 2015 tarihli kararına itiraz etti. Danıştay 1. Dairesi, söz konusu şikayetin Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin...