03 / 05 / 2024

Murat Bilgiç özgeçmiş

Murat Bilgiç özgeçmiş

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bilgiç kimdir? Murat Bilgiç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Bilgiç, ne zamandan beri TSKB Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor?

İBB kentsel dönüşümle 650 bin konut inşa edebilir mi? Tek tek hesaplandı!

AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’da 650 bin konutun dönüştürülmesini vadediyor. Peki İBB kentsel dönüşümle 650 bin konut inşa edebilir mi? İşte maliyet hesaplaması...

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

SONDAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede, ne zaman oldu? Az önce deprem mi oldu? 10 Temmuz 2023 güncel depremler!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından güncellenen en son deprem listesi, Türkiye'deki deprem haberlerini yakından takip edenler için önemli bir bilgi kaynağı haline geldi. "Deprem mi oldu?" veya "Son dakika deprem" gibi soruların yanıtları zaman zaman araştırılıyor.

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Yaklaşan bayram nedeniyle gündemin önemli meselelerinden biri olan bayram harçlığı konusu hususunda bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. 2023 senesinde bayram  harçlığının kimlere verilecek? Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

İmar barışında son dakika gelişmesi! Yeni imar affı gelecek mi? Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, imar barışı ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki yeni imar affı gelecek mi?

Kör nokta bilgi sistemi ile Ford Puma bayilerde! Nisan ayında zam geldi mi?

Yeni Ford Puma, çarpıcı dış tasarımı, sınıfının en iyisi tavizsiz yükleme alanını ve sofistike yarı hibrit aktarma organı teknolojisini birleştiren, SUV'den ilham alan kompakt bir crossover. Peki Nisan ayında zam geldi mi?

Finans Uzmanı Murat Özsoy krediye erişmenin gizli kodunu açıkladı!

Krediye ulaşım zorluklarının nedenlerini sıralayan finans uzmanı Murat Özsoy, geçtiğimiz yıldan bu yana devam eden bir durum hakkında bilgi verdi.

Murat Kurum'dan deprem konutları açıklaması: En sağlam zemine inşa edilecek!

Deprem konutları ile ilgili bilgi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konutların en sağlam zemine inşa edileceğini söyledi.

Yeni imar affı gelecek mi? Depremle yeniden gündemde! Japon uzman resmen uyardı! 

2018'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Gaziantep’te 76 bin 605, Hatay’da 71 bin 738 imar barışına ilişkin başvuru olduğuna dikkat çekmişti. Depremin ardından yeniden gündeme imar barışı geldi. Yeni imar affı gelecek mi? İşte ayrıntılar...

Murat Bilgiç özgeçmiş Haberi

Murat Bilgiç özgeçmiş

Murat Bilgiç kimdir?

Murat Bilgiç, 1968 Ankara doğumlu. Bilgiç, üniversite öğrenimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamlamış, ardından University of Birmingham’da Bankacılık konusunda yüksek lisans yapmıştır. 


1990 yılında T. İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesine stajer müfettiş yardımcısı olarak katılan Bilgiç, kurum içinde aldığı çeşitli görevlerden sonra 2002-2008 yılları arasında Kurumsal Krediler Müdürlüğü Bölge Müdürü olarak görevini sürdürmüş, 2008 yılı Nisan ayında Kurumsal Krediler Tahsis Bölümü Müdürlüğüne terfi etmiştir. 


Bilgiç, 30 Mart 2005 tarihinden itibaren TSKB Yönetim Kurulu Üyeliği görevini...