29 / 04 / 2024

Kör nokta bilgi sistemi ile Ford Puma bayilerde! Nisan ayında zam geldi mi?

Kör nokta bilgi sistemi ile Ford Puma bayilerde! Nisan ayında zam geldi mi?

Yeni Ford Puma, çarpıcı dış tasarımı, sınıfının en iyisi tavizsiz yükleme alanını ve sofistike yarı hibrit aktarma organı teknolojisini birleştiren, SUV'den ilham alan kompakt bir crossover. Peki Nisan ayında zam geldi mi?



Yeni Ford Puma, ayırt edici kanat üstüne monte farlar ve atletik, aerodinamik çizgiler dahil olmak üzere karizmatik stil ipuçlarıyla Ford'un tasarım kimliğinde yeni bir sayfa açıyor. Kompakt geçiş oranları, güveni artıran bir sürüş deneyimi için yükseltilmiş bir sürüş yüksekliği sunar ve 456 litrelik sınıfında lider ödün vermeyen bagaj kapasitesini destekler.

Ford'un EcoBoost Hibrit 48 volt teknolojisini kullanan Puma müşterileri için güçlü, duyarlı performans ve optimize edilmiş yakıt verimliliği sunuluyor. Hafif hibrit aktarma organı, elektrikli tork desteğini düşük sürtünmeli, üç silindirli 1.0 litre EcoBoost benzinli motorla sorunsuz bir şekilde entegre ederek 155 PS'ye kadar güç sağlar.

Daha basit ve daha az stresli bir sürüş deneyimi sunan gelişmiş sürücü yardım teknolojileri şunları içerir:

Otoyol ve dur-kalk trafiğini zahmetsizce aşmak için Dur & Kalk, Hız İşareti Tanıma ve Şerit Merkezleme özellikli

Kör nokta bilgi sistemi ile Ford Puma bayilerde! Nisan ayında zam geldi mi?

Uyarlanabilir Hız Sabitleyici 

Önündeki yoldaki tehlikeli durumlar sürücüye veya araç sensörlerine görünür hale gelmeden önce sürücüyü bilgilendirebilen Yeni Yerel Tehlike Bilgileri Ford Puma aynı zamanda kendi segmentinde eller serbest bagaj kapağı ve Bel Masajlı Koltuk konfor ve rahatlık teknolojilerini sunan ilk araçtır.

Yeni Puma, Ford'un Fiesta Active, Focus Active, EcoSport, Kuga, Edge ve tamamen yeni Explorer Plug-In Hybrid dahil olmak üzere Avrupa'da genişleyen SUV ve SUV'den ilham alan crossover model serisine katılıyor. SUV'ler artık Avrupa'da satılan beş Ford aracından birinden fazlasını oluşturuyor ve satışlar 2018'de yüzde 19'dan fazla arttı.


Geri Dön