28 / 04 / 2024

Ford Ecosport'a Mart ayında zam geldi mi? İşte 04 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Ecosport'a Mart ayında zam geldi mi? İşte 04 Mart 2023 fiyat listesi

Şehir içi kullanımı ve off-road kullanımı için uygun bir araç olan Ford Ecosport, yüksek sürüş pozisyonu, geniş iç hacim, pratik kullanımı ve güçlü motor seçenekleri ile sizi bekliyor  Peki Ford Ecosport 04 Mart 2023 fiyat listesi nedir?



SÜRÜŞ TECRÜBESİ

En iyi teknolojiler her zaman yaşamınıza pozitif bir şeyler katarak, ortada olan problemi çözen, kesin bir yararı olan teknolojilerdir.  EcoSport'ta bulacağınız şey de tam olarak bu. Kör Nokta Bilgi teknolojisinden Yokuşta Kalkış desteğine ve Ford SYNC'e: sürüşü konforla yapmanızı sağlayan ve tatmin edici, yaşamı olabildiğince stressiz ve neşeli duruma getiren teknolojileri keşfedin.

YOKUŞ ÇIKIŞLARINDA EKSTRA KONTROL

Yokuşta Kalkış desteği, yokuşta kalkışlarda geriye (veya ileriye) kaymanızı engeller. Sistem,
 fren sistemine basıncı 3 saniye daha muhafaza ederek işler ve ayağınızı fren pedalından gaz pedalına hareket ettirirken size daha çok süre ve netim sağlar. Kaygan zeminlerde durup kalktığınızda da kullanışlıdır.

Ford Ecosport a Mart ayında zam geldi mi? İşte 04 Mart 2023 fiyat listesi

ACİL YARDIM: YARDIM İSTEYEN OLMAZSA BİLE YARDIM İSTEYEBİLİR

Ford SYNC'in itibarlı bir parçası da Acil Durum desteğidir. Hava yastığının açıldığı veya yakıt pompasının devre dışı olduğu bir kazada,  teknoloji, Acil Servisleri direk aramanıza yardımcı olmak için Bluetooth® ile entegre edilmiş ve bağlı bir cep telefonunu kullanabilir . Gerekirse aramayı stop etmeyi yahut bu servislerle konuşmayı tercih edebilirdi. En ciddisi, sistem siz yapamasanız bile GPS koordinatlarınız gibi ehemmiyetli bilgileri sunacaktır. FordPass uygulaması, lastik hasarı gibi daha küçük meseleler için, sadece birkaç hareketle Yol Yardımı'na
 ulaşmanıza ve gerçek süreli bir harita üstünde yardımın ne süre ile geleceğini takip etmenize imka sağlar.

Yeni Ford EcoSport Kör Nokta Bilgisi

 


Geri Dön