02 / 05 / 2024

Murat Bütüner

Murat Bütüner

Berşen İnşaat Lojistik ve Medikal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Murat Bütüner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Göztepe, Eğitim Mahallesi, Postahane Sokak'ta kuruldu.

Murat Bakan'dan Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan bütçeye tepki!

Murat Bakan 2022 yılı Yatırım Programı’nda Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan yatırım bütçesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Değil metro, 3 bin TL’ye raylı oyuncak tren alamazsınız" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın 2022 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile bağlı ve ilgili kuruluşlarının 2022 yılı bütçesiyle ilgili sunum gerçekleştirdi.

Murat Kurum: Tüm binalarda hasar tespiti yapacağız! 

İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem bölgelerinde inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, konutların inceleneceğini ve bütün binalarda hasar tespitlerin yapılacağını belirtti.

Birevim bütün çalışanlarına her ay 555 TL ek ödeme yapacak!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, yüksek faiz ve enflasyonun vatandaşların belini büktüğü bir dönemde, bütün çalışanlarına her ay 555 TL ek ödeme yapacak. Ayrıca yılbaşında da zam yapılacak...

Murat Kurum: Kentsel dönüşümü bütüncül olarak yönetmeliyiz!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum Yeni Birlik Gazetesi'ne verdiği röportajda "Kentsel dönüşümde fiziki anlamda yapıları yenilerken, mekanın da iyileştirilmesi adına bütüncül uygulamalar yapmalıyız" dedi...

Alanya Belediyesi'nin 2017 bütçesi 290 milyon TL!

Alanya Belediyesi’nin 2017 yılına ait tahmini bütçesi Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, destek veren tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, Alanya’ya hayırlı olmasını diledi.

Bayrampaşa Belediyesi'nin 2017 bütçesi 205 milyon TL!

2017 yılı mali bütçesini görüşmek için toplanan Bayrampaşa Belediye Meclisi, bütçeyi onayladı. Başkan Atila Aydıner, “Bayrampaşa’mızın değerine değer katmak için hizmet kalitemizi arttırmaya ve projelerimize yeni projeler eklemeye devam edeceğiz” dedi.

Murat Akça: Kentler bütüncül planlansın!

Kentsel dönüşüm projelerinde bütüncül planlamalar yapılmasının kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Gayrimenkul Yatırım Uzman Murat Akça, tarım, turizm, yeşil alan ve spor alanlarının baştan belirlenmesi gerektiğini söyledi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu 2015 yılı bütçe görüşmelerine başladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, 2015 yılı bütçesinin geneli üzerindeki görüşmelere başlandı. Milletvekillerinin, bütçenin geneli üzerindeki görüşlerini ifade etmesinin ardından Maliye Bakanı Mehmet Şimşek eleştirilere yanıt verecek...

İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Planı hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, sürdürülen bütünleşik kıyı alanları çalışmaları kapsamında İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Planı hazırladı. Onaylanan plan kültürel, doğal, ekolojik değerleri ve sulak alanları korumaya yönelik hazırlandı.

Bütünleşik kıyı alanları planlama çalışmaları sürüyor!

Bütünleşik kıyı alanları planlama çalışmaları hızla devam ettiğini bildiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bütünleşik kıyı alanları planlama çalışmalarında, İzmit Körfezinde kıyı ve deniz alanlarının sürdürülebilir kullanımı sağlanacak.

İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları planı hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile sürdürülen bütünleşik kıyı alanları çalışmaları kapsamında İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları planı hazırlandı. İzmit Körfezinde kıyı ve deniz alanlarının sürdürülebilir kullanımı sağlayacak.

Bahçekent'te her bütçeye uygun seçenek!

İstanbul ’ un Avrupa yakasında kurulacak Yenişehir ’ in bir parçası olan Bahçekent önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapacak. Bahçekent'te her bütçeye uygun seçenek...

Murat Bütüner Haberi

Murat Bütüner

Berşen İnşaat Lojistik ve Medikal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Murat Bütüner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu. 


Berşen İnşaat Lojistik ve Medikal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1- Her türlü inşaat malzemesinin izolasyon malzemesinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Resmi ve sektör ihalelerine girmek ve taahhütte bulunmak, ihale için gerekli olan teminat ve malzemenin tedarikini yapmak, gerektiğinde taahhütün taşeron vasıtası ile yapmak.Gerekli makina ve techizatın alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Boru profil metal mamullerin alımı satımı ithali ve ihracını  yapmak. Konusu ile ilgili danışmanlık hizmetlerini yapmak. Çelikten mamul malzemenin alımı ve satımını yapmak.    2- Her türlü hava deniz ve kara yurtiçi ve yurtdışı yük taşımacılığı yapmak ve yaptırmak. Taşıma işi için gerekli araç...