20 / 05 / 2024

 Murat Büyükçelebi

 Murat Büyükçelebi

TÜSAF Başkanı Büyükçelebi, konut sigortaları hakkında uyarıda bulundu. Büyükçelebi, "Vatandaşlarımıza yetkili olmayan acenteler dışında sigorta ürünü almasını tavsiye etmiyoruz." dedi.

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

'Büyük İstifa' dalgası Türkiye'yi de etkiledi! Pandemi sonrası ortaya çıkan bu akımla çalışanlar istifa etmeye başladı!

Amerika'da başlayan ve Avrupa'da yaygınlaşan ‘Büyük İstifa’ dalgası Türkiye'de de etkisini gösteriyor. Egon Zehnder'in kıdemli ortağı Murat Yeşildere, ‘’yeteneğin mobilizasyonu’’ olarak da nitelendirilen ‘Büyük İstifa’ ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı.

Büyük İstanbul dönüşümü resmen başlıyor! Tam 1,5 milyon konut kentsel dönüşüme giriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada devletin hibe desteklerinin olduğu, büyük İstanbul dönüşümüne, bayramın birinci günü başlayacaklarını söyledi.

Tarihin en büyük afet konut projesi 1 yılda tamamlanacak! 10 ildeki 307 bin 763 bina incelendi!

Türkiye'nin 10 şehrinde büyük yıkıma sebep olan  Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili açıklamalarda bulunan Çevre  Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Cumhuriyet tarihimizin en büyük afet konutu seferberliğini başlatıp, 1 yıl içerisinde tamamlayacağız" diye konuştu.

Bakan Kurum açıkladı: 10 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliği başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 10 ilde eş zamanlı olarak Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliğini başlatmış olacaklarını söyledi.

Bakan Kurum'dan TOKİ için büyük müjde! İşte tarih...

İnşası beklenen TOKİ konutları için müjde veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "13 Eylül Salı günü itibarıyla çok daha büyük bir adım atarak cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz" ifadelerini kullandı.

FED’in faiz kararı sonrası Türkiye ekonomisinde neler olacak? İşte Türkiye’yi bekleyen büyük tehlike…

Finans Uzmanı-Ekonomist Murat Özsoy, FED'in faiz kararı sonrası olabilecek senaryoları anlattı ve Türkiye ekonomisini bekleyen büyük tehlikeye dikkat çekti…

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümü başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümünün başladığını dile getirdi.

Türkiye tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesi Elazığ'da gerçekleşiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tekirdağ'da yaptığı ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Elazığ'da gerçekleştiğini dile getirdi. 

Tekirdağ’daki binaların yüzde 60'ı 2000 yılı öncesi yapıldı, büyük bir kısmı risk içerisinde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Tekirdağ'da 200 bin binamız var. 200 bin binamızı incelediğiniz zaman yüzde 60 binamız 2000 yılı öncesi yapılmış yapılar. Yani 99 yönetmeliği sonrası yapılmış yapılar. Bu yapıların da büyük bir kısmı risk içerisinde" dedi.

Murat Köse'den Ankara Büyükşehir'e raylı sistem eleştirisi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistem yatırımlarını eleştirdi.

Marmara Denizi'nde büyük bir deprem riski var!

Prof. Dr. Murat Utkucu, İzmir’de depremin yaşandığı alanın 1’inci derece deprem bölgesi olduğunu kaydederek, “Sismolojik açıdan bakacak olursak beklenen büyük İstanbul depremini tetiklemesi çok zor bir ihtimal. Ciddiye bile alınmayacak bir ihtimal. Sadece küçük depremselliği tetikleyebilir veya tam

 Murat Büyükçelebi Haberi

 Murat Büyükçelebi

Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Başkanı Murat Büyükçelebi, Anadolu Ajansı muhabirine sigorta konusunda açıklama yaptı. Büyükçelebi, "İş yeri sahipleri iş yerlerini sigortalamak durumundalar böylece hem mallarını hem de sorumluluklarını teminat altına almış oluyorlar. Bazı vatandaşlarımız konutlarıyla ilgili sadece deprem sigortası olduğunu biliyor, oysa bunun yanında hırsızlık, yangın ve su baskını gibi birçok üründe vereceğimiz teminatların olduğu paket konut poliçeleri mevcut, bunların mutlaka alınması lazım." dedi. 

"Resmi acentelere başvuru yapın"

Dolandırıcılara karşı uyarı yapan Büyükçelebi, sigorta poliçesi alırken dolandırıcılara karşı dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Büyükçelebi, "Dolandırıcılar, otomobili traktör gibi göstererek daha düşük fiyatlardan sigorta yaptırıyor, ancak bu durum kaza anında ortaya çıkınca araç sahiplerinin kullanım tarzındaki hatadan kaynaklanan tazminatı eksik ya da alamama durumları var. Bu nedenle vatandaşlarımıza yetkili olmayan acenteler dışında...