30 / 04 / 2024

Murat Cağırcı

Murat Cağırcı

Divan Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Cağırcı tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Fatih, Molla Fenari Mahallesi, Nuruosmaniye Caddesi 'nde kuruldu.

İBB adayı Murat Kurum'dan '2 yakaya 2 tünel, Silivri'ye de metrobüs vaadi!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentin iki yakasına iki tünel yapacaklarını söylerken ayrıca Silivri'ye de metrobüs vaadinde bulundu.

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Halil Bakırcı, M. Mustafa Bakırcı ve Murat Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Archıtettura Ceramıca İnşaat Dekorasyon Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Archıtettura Ceramıca İnşaat Dekorasyon Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Aydos Bilişim Danışmanlık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Aydos Bilişim Danışmanlık Ve Turizm Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Murat     Panayırcı  tarafından kuruldu.

Murat Kurum'dan Yassıca Adaları'nın yapılaşmaya açılacağı iddialarına yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yassıca Adaları'nın yapılaşmaya açılacağı yönünde çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. 

Murat Kurum, Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İstanbul Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi Çamlıca Camii Kentsel Dönüşüm Alanında incelemeler yaptı.

Kömürcüler OSB'nin akıbeti belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kömürcüler OSB yönetimi ile görüşme yaptık. Bu alanda artık kömürcülük faaliyetlerini müsaade etmeyecek adımlarımızı atıyoruz'' diye konuştu.

 Murat Kurum'dan Başakşehir Şahintepe'ye imar müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde yaptığı konuşmada, bakanlık olarak, Şahintepe'dekilerin  çok temel, hızlıca çözüm bekledikleri imar ve imardan kaynaklı durumlarla alakalı sorunlarına dair bir süredir çalıştıklarını belirtti.

Çamlıca Camisi'nde açılış için tarih bekleniyor!

Çamlıca Camisi'nin kısa sürede tamamlandığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, açılış için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uygun gördüğü bir tarihi beklediklerini aktardı....

Çamlıca Yapıalanı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapıalanı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Oğuz Çamlıca ve Murat Çamlıca imzasıyla kuruldu.

Alanya Çamlıca mahallesine çok amaçlı salon yapılacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çamlıca Mahallesi’nde yapılacak çok amaçlı salon ve park düzenleme alanında yerinde incelemelerde bulundu.

Dekorsell Emlak Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Dekorsell Emlak Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi, Murat Çakırcı tarafından 500 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ümraniye, A.Dudullu Necip Fazıl Mahallesi, Hamza Yerlikaya Bulvarı'nda kuruldu.

Divan Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Cağırcı tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Fatih, Molla Fenari Mahallesi, Nuruosmaniye Caddesi 'nde kuruldu.

Murat Cağırcı Haberi

Murat Cağırcı

Divan Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Cağırcı tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Fatih, Molla Fenari Mahallesi, Nuruosmaniye Caddesi'nde kuruldu.


Divan Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...