17 / 05 / 2024

Murat Çakır hakkında

Murat Çakır hakkında

İstanbul Şile'ye bağlı Meşrutiyet köyünde "orman arazisinin işgal edildiği" gerekçesiyle bakanlıkla davalık olan Şile Western Garden Otel'de eşini işe yerleştiren Şile Orman İşletme Müdürü Murat Çakır, Ağrı'ya gönderildi.

İslam Memiş'ten Altın, Dolar ve Euro Hakkında Güncel Görüşler! Yatırımcılar Ne Beklemeli?

İslam Memiş, güncel olarak piyasa analizi yaptı ve görüşlerini paylaştı. Dolar, altın ve euro konuları hakkında tahmin yapan finans uzmanı İslam Memiş'in bu görüşleri yatırımcılar için önem arz ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı bir kez daha bu konular hakkında yorumlarını paylaştı. 

TOGG hakkında sorulan soruların yanıtları! Elektrikli araba 100 km'de ne kadar yakar 2022? TOGG pil ömrü ne kadardır

TOGG hakkında merak edilen pek çok nokta bulunmaktadır. İşte o konulardan birkaç tanesine dair ayrıntılar!

Tapu Planlarında Yanılma Sınırının Belirlenmesi Hakkında Yönetmelik!

Tapu Planlarında Yanılma Sınırının Belirlenmesi Hakkında Yönetmelik bugünkü 31966 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Türk lirası hakkında duyulmamış olay! Tüm dünya bu olaya kilitlendi, yatırımcılar siz de bakın

Türk lirası hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Rusya Merkez Bankası ülkenin varlık fonunun Çin, Hindistan ve Türkiye'nin yanı sıra diğer bazı ülkelerin para birimlerine yatırım yapmayı planladığı öğrenildi.

Türk ürünleri hakkında flaş gelişme! Market rafları kiralanacak

Türkiye'nin ürünleri hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Buna göre Türk ürünleri için uzak ülkelerde market rafları kiralanacak.

Bakanlık resmen açıkladı! Binaların yıkılması hakkında yönetmelik 1 Temmuz'da yürürlükte!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan Binaların Yıkılması Hakkında Yönetmelik, 1 Temmuz 2022'de yürürlüğe giriyor. İşte yönetmelik ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Çakır ve Orhan Çakır otaklığında kuruldu.

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31739 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik 2021!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31658 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31559 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Suç Gelirlerinin Aklanmamasının ve Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Murat Çakır hakkında Haberi

Murat Çakır hakkında



İstanbul Şile'ye bağlı Meşrutiyet köyünde "orman arazisinin işgal edildiği" gerekçesiyle bakanlıkla davalık olan Şile Western Garden Otel'de eşini işe yerleştiren Şile Orman İşletme Müdürü Murat Çakır, Ağrı'ya gönderildi. Haberin yayımlanmasından bir gün sonra açığa alınarak Ağrı'ya tayini yapılan Çakır'la ilgili soruşturma da başlatıldı. Geçen yıl Adana Kozan Orman İşletmesi'nden Şile'ye tayin olan Çakır'ın eşi Selma Çakır'ın, otelin insan kaynakları bölümünde işe başladığı haberi geçen hafta "Orman işgalcisi otelden müdürün eşine yeni iş" başlığıyla SABAH'ta haber olmuştu. Haber üzerine Orman ve Su İşleri Bakanlığı harekete geçti. Haberin yayımlanmasından bir gün sonra Çakır'a, Ağrı'ya atandığı tebliğ edildi. Çakır'ın yerine Şile Orman İşletme Müdürlüğü'ne Mustafa Koçak getirildi. SABAH'a konuşan bakanlık yetkilileri, "Personelimizin, bakanlıkla davalık olan bir şirkete birinci derecede yakınını işe yerleştirmesi...