05 / 05 / 2024

murat dedemanın yeni oteli

murat dedemanın yeni oteli

Levent'teki oteli kiralayan Murat Dedeman'ın hedefi 10 yılda 670 bin kişiyi ağırlamak...

Dedeman'ın yeni hedefi 10 yılda 50 otele ulaşmak!

Dedeman, hedefini yurt dışına yöneltti. Rıfat Dedeman, “Daha ziyade yakın coğrafya ve Türklerin yoğun yaşadığı bölgelerde olmayı tercih ediyoruz” dedi. Rıfat Dedeman ve Banu Dedeman'ın yeni hedefleri, 10 yılda 50 otele ulaşmak ve 10 tanesinin yurtdışında olması...

Murat Dedeman yaşamını yitirdi!

Ünlü iş adamı Murat Dedeman geçirdiği açık kalp ameliyatı sonrası enfeksiyon kapması nedeniyle hayatını kaybetti. Peki Murat Dedeman kimdir? 

Mimar Murat Kader'den yeni şirket!

İKİ Design Group'un kurucu ortağı Mimar Murat Kader bugün yeni şirket daha kurdu. 

Alanya'nın yeni imar yolları hizmete giriyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Oba'nın yeni imar yollarını denetleyerek , yetkililerden bilgi aldı.

Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu!

Yenişehir’in merkezi Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu. Milyonluk evlerin satışa çıktığı bölgede metrekare fiyatları 4 bin 500 lirayı buldu.

Kağıthane, yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Kentsel dönüşümle yapı stokunun yüzde 60'ı yenilenen ve sosyal donatıları güçlendirilen Kağıthane, yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Vakıfbank'ın yeni spor salonu açıldı!

Vakıfbank'ın yeni spor salonu düzenlenen törenle açıldı. Üsküdar'da yapılan açılışa Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Mehmet Şimşek, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Vasip Şahin de katıldı.

Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı oldu!

PwC Türkiye’de üst düzey yöneticilik ve Sarl Sofibay şirketinde yönetici – ortak olarak uzun yıllar görev yapan Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Ankara'nın yeni alışveriş konsepti Moda Sokağı!

Ankara’nın yeni alışveriş konsepti “Moda Sokağı”, Kızılay’da 76 metre yüksekliğindeki 24 katlı ünlü gökdelenin altında açıldı.

Umut Murat Ergün kimdir?

Akyapı İnşaat’ın projelerinin satışında gösterdiği yüksek performans nedeniyle “Akyapı Pazarlama ve Satış Direktörlüğü” kurularak “Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü” olarak Umut Murat Ergün atandı..

Umut Murat Ergün, Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü oldu!

Akyapı İnşaat’ın projelerinin satışında gösterdiği yüksek performans nedeniyle yeni bir yapılanmaya gidilerek, “Akyapı Pazarlama ve Satış Direktörlüğü” kuruldu. “Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü” olarak Umut Murat ERGÜN atandı.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

Dolapdere İstanbul’da güncel sanatın yeni merkezi!

Koç Çağdaş Sanat Müzesi inşaatının sürdüğü Dolapdere, İstanbul’da güncel sanatın yeni merkezi olacak. Dolapdere’yi mesken tutan ilk galeri Dirimart oldu. Başka galeriler de sırada.

murat dedemanın yeni oteli Haberi

murat dedemanın yeni oteli


Halk GYO'nun portföyünde olan ve inşaatı devam eden Levent'teki oteli 10 yıllığına kiralayan Dedeman Grubu, Mecidiyeköy-Maslak hattındaki 'iş oteli' ihtiyacını karşılamayı planlıyor. Hedef 10 yılda 670 bin kişiyi ağırlamak.


Suriye ve Bulgaristan artık yok

GRUBUN dış pazarlardaki faaliyetleri hakkında da bilgi veren Dedeman, 'Suriye'deki 3 otelimizi oradaki karışıklıklar nedeniyle kaybetmek zorunda kaldık. Bulgaristan'da iki oteli işletiyorduk bıraktık çünkü Bulgaristan ekonomisi bir türlü toparlanamıyor. Yunanlılar da gelmeyince devam etmek çok rizikolu hale geldi. Ama projeler devam ediyor. Moskova'da Erbil'de devam eden projeler var'...