10 / 05 / 2024

Murat Gönüldenk

Murat Gönüldenk

GPH Turizm Otelcilik Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Kurtuluş, Murat Gönüldenk tarafından 2 milyon 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Haziran'da kuruldu.

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

Depremin 50. gününde Adıyaman'da 53 bin 830 konutun temeli atıldı!

Depremin 50. gününde Adıyaman'da 53 bin 830 konutun temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde yaptığı açıklamada 81 ilin tamamında dönüşüm seferberliği içinde olduklarını söyledi.

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 249 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güngör tarafından kuruldu.

Bayraklı'ya ilk konteyner cuma günü konulacak!

Bakan Murat Kurum, konteyner yapım sürecini AFAD'ın yürüttüğünü, Bayraklı'da 1000 konteynerlik alanda faaliyetlerin sürdüğünü, cuma günü itibarıyla ilk konteynerin konulacağın

Elazığ'daki dönüşümün temeli 10 gün içinde atılacak!

Elazığ Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından bölgede dönüşüm çalışmaları başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 10 gün içinde temel atılacağını belirtti...

TİKA gönüllüleri Makedonya'da restorasyon çalışmalarına katıldı! 

TİKA tarafından düzenlenen 2019 Tecrübe Paylaşım Programı kapsamında Makedonya'da bulunan gönüllüler, TİKA'nın Üsküp'te restorasyonu süren Sultan Murat ile Alaca camilerindeki çalışmaları inceledi. 

Murat Kurum: Gönüllü dönüşüm sürecini birlikte yürüteceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Kentsel dönüşümle alakalı 3 temel kriterimiz var. Bunlardan birisi yerinde, vatandaşın rızasıyla dönüşüm. Gönüllü dönüşüm sürecini sizlerle birlikte yürüteceğiz. Mahalle kültürünü yaşayacağınız bir dönüşümü istiyoruz" dedi...

50 bin konutluk gönüllü dönüşümde acil plan!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'a ilişkin eylem planı hazırlayacaklarını söyledi. Kurum, ''50 bin konutluk gönüllü dönüşümü içerecek acil eylem planını yapıyor olacağız'' dedi.

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. çalışanı Yüksek Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Tara Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Ordu Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu Salı günü açılıyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Ordu’nun Fatsa ilçesinde eğitime kazandırdığı ortaokul Salı günü açılıyor.

Umut Murat Ergün kimdir?

Akyapı İnşaat’ın projelerinin satışında gösterdiği yüksek performans nedeniyle “Akyapı Pazarlama ve Satış Direktörlüğü” kurularak “Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü” olarak Umut Murat Ergün atandı..

Umut Murat Ergün, Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü oldu!

Akyapı İnşaat’ın projelerinin satışında gösterdiği yüksek performans nedeniyle yeni bir yapılanmaya gidilerek, “Akyapı Pazarlama ve Satış Direktörlüğü” kuruldu. “Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü” olarak Umut Murat ERGÜN atandı.

Murat Aydın'a 16/9 gökdelenlerinin yıkımı için soruşturma mı açılacak?

16/9 gökdelenlerinin yıkılması konusunda ağır davranan Zeytinburnu Belediye Başkanı hakkında soruşturma açılabilmesi için yargı kararını verdi. Danıştay 1. Dairesi, Murat Aydın’ın soruşturulmasına izin vermeyen İçişleri Bakanlığı kararını kaldırdı.

Murat Gönüldenk Haberi

Murat Gönüldenk
GPH Turizm Otelcilik Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Kurtuluş, Murat Gönüldenk tarafından 2 milyon 400 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da kuruldu. 


GPH Turizm Otelcilik Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Otel, motel, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller konaklatma amaçlı müşteri göndermek turizme yönelik hizmetler vermek. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir...