09 / 05 / 2024

Murat Güneştekin kimdir

Murat Güneştekin kimdir

İnşaat Mühendisi Murat Güneştekin 2019 yerel seçimlerinde AKP Batman Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Murat Güneştekin kimdir?

Gürsel Tekin’den Murat Kurum’a cevap geldi: Yarın Tozkoparan’a gidiyorum!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentsel dönüşüm ile ilgili yaptığı açıklamada “Gidin Tozkoparan’a bakın orada eylemler yaptılar. Şimdi mutlu şekilde oturuyorlar.” demişti. Murat Kurum'a yanıt Gürsel Tekin'den geldi. 

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy ne iş yapıyor?

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy hangi mesleği yapıyor? Eren Günhan Ulusoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

İlkay Güneş kimdir? İlkay Güneş nereden mezun oldu?

İlkay Güneş ne iş yapıyor? İlkay Güneş hangi mesleği yapıyor? İlkay Güneş nereden mezundur? İşte detaylar!

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Gürsel Usta Kimdir? Gürsel Usta ne iş yapıyor?

Gürsel Usta kimdir Gürsel Usta’nın mesleği nedir? Gürsel Usta eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Murat Bahadır Teker kimdir?

Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Murat Bahadır Teker kimdir? Murat Bahadır Teker daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Bahadır Teker'in biyografisi...

Murat Bahadır Teker kimdir?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Murat Bahadır Teker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte  Murat Bahadır Teker'in biyografisi...

Murat Güneştekin kimdir Haberi

Murat Güneştekin kimdir

Murat Güneştekin kimdir?

Murat Güneştekin 1971 Yılı'nda Kurtalan'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Batman'da tamamladı. Harran Üniversitesi MYO İnşaat Bölümü'nün ardından Azerbaycan Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi'ni başarıyla bitirerek İnşaa  Mühendisi  ünvanı aldı.

Siyasete, 2002 yılında Ak Parti'ye üye olarak başlamıştır. 2004 Yılı'ndan itibaren Ak Parti il teşkilatında; halkla ilişkilerden sorumlu il başkan yardımcısı, ardından da siyasi ve hukuki işlerinden sorumlu il başkan yardımcısı olarak görev yapmıştır. 

Şubat 2011 Yılı'ndan beri Ak Parti Batman İl Başkanlığı görevini yaptı. 

Murat Güneştekin'in, AKP'nin 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Batman Belediye Başkan adayı olarak açıklanması bekleniyor.

Evli olup; Ruba Başak ve Muhammed Ali adında iki çocuk...