07 / 05 / 2024

murat keçeli kim

murat keçeli kim

Rahmetli iş adamı Osman Keçeli'nin oğlu ve Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi genç işadamı Murat Keçeli geçtiğimiz Mayıs ayında nişanlandığı İnci Hortoğlu ile 30 Kasım 2013 Cumartesi günü evleniyor...

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

CarrefourSA’da kırtasiye indirimleri fırtına gibi başladı! Beslenme çantası 199,99 TL’ye, matara 79,99 TL'ye düştü!

CarrefourSA’nın kırtasiye malzemeleri için düzenlediği indirim kampanyası bugün sona eriyor. Carrefour’da 31 Ağustos tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine 12’li keçeli kalem 64,99 TL’ye, beslenme çantası 199,99 TL’ye, matara 79,99 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Şok'ta Ace klasik çamaşır suyu 36,90 TL’ye, Ariel pudra 299,90 TL’ye, 12’li keçeli kalem 52,95 TL’ye düştü!

Anne babalara ŞOK’tan hem kırtasiye hem de temizlik ürünleri konusunda indirim müjdesi geldi. Bu doğrultuda, ŞOK’ta Ace klasik çamaşır suyu 36,90 TL’ye, Ariel pudra 299,90 TL’ye, 12’li keçeli kalem 52,95 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Arazileri peşkeş çekiyoruz TOKİ evlerinin fiyatları çok ucuz olacak

Hükümetin konut piyasasında yaşanan durgunluğu aşmak için başlattığı ucuz ev kampanyasının detayları belli olmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hazine arazilerini dar gelirli vatandaşlara peşkeş çekiyoruz fiyatlar çok ucuz olacak" dedi.

Aybüke Seyahat Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!

Aybüke Seyahat Acenteliği Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Murat Evcimen, Attila Güngörmüş, Buğra Gür ve Sıddıka Emreciksin ortaklığında kuruldu.

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki  Keçeli tarafından kuruldu.

Kiralık ev fırsatçılığında günah keçisi kim?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan son zamanlarda sık sık gündeme gelen kiralık konutlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Hızalan'ın o açıklamaları...

Keçiören Cumhuriyet Kulesi için belediyeye 50 milyon lira finans desteği!

Keçiören Belediyesini ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet Kulesi için belediyeye 50 milyon lira finans desteği sağladıklarını söyledi.

Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanacağının müjdesini verdi...

Murat Kurum'dan Söke'ye 400 sosyal konut müjdesi!

Aydın'da konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Söke'de 400 sosyal konut yapma kararını aldık" dedi.

Ekol Taşınmaz Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Taşınmaz Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar, Baran Keçeli, Cem Utku Özler ve Gizem Karaca ortaklığında kuruldu.

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keçeli tarafından kuruldu.

murat keçeli kim Haberi

murat keçeli kim

Rahmetli iş adamı Osman Keçeli'nin oğlu Murat Keçeli evleniyor. Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi genç işadamı Murat Keçeli 5 yıldır beraber olduğu ve geçtiğimiz Mayıs ayında nişanlandığı İnci Hortoğlu ile 30 Kasım 2013 Cumartesi günü hayatlarını birleştiriyor. 


Çiftin düğün töreni Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilecek. Düğünde Hasan Yılmaz ve İsmail Türüt sahne alacak. 


Emlakkulisi ailesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar...