05 / 05 / 2024

Murat Kölük Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi

Murat Kölük Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi

Sağlık Bakanlığının, bakıma muhtaç ağır hastalar için başlattığı "Manevi Destek Projesi" çerçevesinde, Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesinde, deniz manzaralı ve konforlu Palyatif Bakım Merkezi kuruldu.

1946 yılında devlet fabrikalarını satın almak isteyenler olmuş!

1946 yılında bazı sanayiciler devlet fabrikalarını özellikle de Sümerbank fabrikalarını satın almak istemiş.

1942 yılında devlet inşaat ofisi kurulmuş!

1942 yılında inşaat malzeme bulma sıkıntısı her geçen gün artmaya devam etmiş. Bu soruna hükümet el atarak devlet inşaat ofisi kurulmasına karar verilmiş.

Evinden taşınmak zorunda kalanlara 11 bin TL taşınma yardımı verilecek! Taşınma yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kapsamında hasarlı durumdaki konutlar tek tek yıkılıyor. Devlet, bu konutlarda yaşayanları mağdur etmeyeceğini açıklayarak, 11 bin TL taşınma yardımı vereceğini duyurdu. Peki taşınma yardımı nasıl alınır? 

BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler olduğunu belirtti.  İşte Calman'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Shenyan Baotong Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Shenyan Baotong Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kızılkula tarafından kuruldu.

Wombat Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Wombat Group Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kızılkula tarafından kuruldu.

YÖK, 64 üniversiteye 800 yeni araştırma görevlisi kadrosu açtı

YÖK, devlet araştırma üniversitelerine, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı kapsamındaki üniversitelere ve aynı zamanda da öncelikli alanlarda uzman olan toplamda altmış dört üniversiteye toplam sekiz yüz yeni araştırma görevlisi kadrosu tahsis etti.

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

İlkokul, lise, üniversite öğrencileri bu habere hemen bakın! 8500 TL alacaksınız

Öğrencilere 8 bin 500 TL bedelinde destek ödemesi yapılıyor. Devlet okullarında eğitim alan ya da Yükseköğretim Kurulu (YÖK) aracklığı ile tespit edilen  ilk 500 üniversiteye giren talebelere ödeme yapılıyor.

Bekçi personel alım şartları ve maaşları açıklandı! İşte 2023 bekçi alım şartları!

2023 yılında devlet kurumlarında iş arayan adaylar için umut verici açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Bekçi, PTT ve Sağlık Bakanlığı gibi pek çok kurumun 2023 yılında personel alımı yapacağı duyuruldu.

Kredi notunuz mu düşük, dert etmeyin! PTT ihtiyaç kredisi verecek

Son dönemde ekonomik zorluklarla mücadele eden birçok insan, kredi notu düşük olduğu için bankalardan kredi kullanmakta zorlanıyor. Türkiye’nin en büyük devlet kuruluşlarından biri olan PTT, kefil olmayan kişilere büyük bir kolaylık sağlamak için harekete geçti.

Eczaneden parayla ilaç alanlar dikkat! Bu ilaçların parasını artık devlet ödeyecek!

Vatandaşı çok sevindirecek bir haber de yargıdan geldi. Yaklaşık 1,5 sene önce SGK tarafından geri ödeme listesinden çıkarılan 34 kalem ilaç için açılan davada, Danıştay’ın yürütmeyi durdurma kararı verdiği ve artık o ilaçların parasının devlet tarafından ödeneceği duyuruldu. İşte ayrıntılar…

Hayvan yetiştiricileri bu habere mutlaka bakın! Küçükbaş hayvancılıkta devlet güvencesi! 

Hayvancılıkla uğraşan çiftçiye müjdeli haber Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan geldi. Küçükbaş hayvancılıkla uğraşan sigortalı yetiştiriciye 89 bin TL hasar ödemesi yapılacağı ilan edildi

Murat Kölük Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi Haberi

Murat Kölük Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi

Sağlık Bakanlığının, bakıma muhtaç ağır hastalar için başlattığı "Manevi Destek Projesi" çerçevesinde, Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesinde, deniz manzaralı ve konforlu Palyatif Bakım Merkezi kuruldu.


Kamu Hastaneleri Birliği Çekmece Bölgesi Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamaya göre, devlet hastanesinde özel olarak dizayn edilen 8 oda, bakıma muhtaç hastalar için ayrılarak Palyatif Bakım Merkezine dönüştürüldü.


Beş yıldızlı otel konforunda hizmet veren, deniz manzarası, özel doktor ve hasta bakıcılarıyla dikkat çeken merkez, ev ortamında bakılması mümkün olmayan ağır hastalara hizmet verecek.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Kamu Hastaneleri Birliği Çekmece Bölgesi Genel Sekreteri Prof. Dr. İhsan Bakır, merkezi, kanser başta olmak üzere ağır hastalıklarda, hasta ve yakınlarına moral vermek ve hastaların hayatını kolaylaştırmak için kurduklarını belirtti.


Hastanelerindeki merkezin, Türkiye'nin en donanımlı ve ferah Palyatif Bakım Merkezi olmaya aday...