06 / 05 / 2024

murat kurum çamlıca cami

murat kurum çamlıca cami

2014'ü hedeflerinin üzerinde kapattıklarını söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "İnşaat üzerinden oyunlar oynandı. Vatandaş buna izin vermedi ve oyunu bozdu" dedi..

Murat Kurum'un 650 bin konut vaadine dikkat çeken The Economist: Seçimi deprem hazırlığı belirler!

The Economist, merakla beklenen 31 Mart yere seçimleriyle ilgili bir analiz yayımladı. Seçimlerin belirleyici unsurunun deprem hazırlığı olduğu kaydedilen haberde ayrıca Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un, 650 bin yeni konut vaadine vurgu yapıldı.

İBB adayı Murat Kurum'dan '2 yakaya 2 tünel, Silivri'ye de metrobüs vaadi!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentin iki yakasına iki tünel yapacaklarını söylerken ayrıca Silivri'ye de metrobüs vaadinde bulundu.

Murat Kurum'dan Yassıca Adaları'nın yapılaşmaya açılacağı iddialarına yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yassıca Adaları'nın yapılaşmaya açılacağı yönünde çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. 

Murat Kurum, Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İstanbul Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi Çamlıca Camii Kentsel Dönüşüm Alanında incelemeler yaptı.

 Murat Kurum'dan Başakşehir Şahintepe'ye imar müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde yaptığı konuşmada, bakanlık olarak, Şahintepe'dekilerin  çok temel, hızlıca çözüm bekledikleri imar ve imardan kaynaklı durumlarla alakalı sorunlarına dair bir süredir çalıştıklarını belirtti.

Çamlıca Camisi'nde açılış için tarih bekleniyor!

Çamlıca Camisi'nin kısa sürede tamamlandığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, açılış için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uygun gördüğü bir tarihi beklediklerini aktardı....

Çamlıca Yapıalanı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapıalanı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Oğuz Çamlıca ve Murat Çamlıca imzasıyla kuruldu.

Alanya Çamlıca mahallesine çok amaçlı salon yapılacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çamlıca Mahallesi’nde yapılacak çok amaçlı salon ve park düzenleme alanında yerinde incelemelerde bulundu.

Murat Kurum: İstinye projesi çevreye zarar vermeyecek!

Emlak Konut'un 2003'ten bugüne kadar Gelir Paylaşım Modeli'yle 40 milyar liralık ihale yaptığını söyleyen Murat Kurum, ayrıca İstanbul Finans Merkezi için de tüm güçleri ile çalıştıklarını belitti.

1981 yılında Çamlıca, Yıldız, Emirgan parkları yeniden düzenlenmiş!

1981 yılında Çamlıca, Yıldız, Emirgan parkları yeniden düzenlenmiş. Türkiye Turing Otomobil Kurumu'nun katkılarıyla yapılan yeni yerlere 122 milyon lira harcanmış. Atatürk'ün Halaskargazi Caddesi'ndeki 3 katlı evi de kurum tarafından onarılmış.

Çamlıca Masalı Konakları nerede?

Çamlıca'da yer alan Çamlıca Masalı Konakları'nı www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar 29 Kasım 2012 tarihinde görüntüledi

Çamlıca Platformu: Çamlıca Cami yarışması iptal edilsin!

Çamlıca Platformu'nun "Çamlıca yarışmasının iptalini talep ediyoruz" başlıklı yazılarını yayınladı...

Çamlıca Cami'nin bu kez iç mimarisi tartışma konusu oldu!

Çamlıca Cami tartışması bir yana dursun, burada farklı bir nokta dikkatleri çekiyor. Mimari tartışmanın yanı sıra, bu işin ele alınıp tartışılması gereken bir de iç mimari boyutu var

murat kurum çamlıca cami Haberi

murat kurum çamlıca cami

Gayrimenkul sektörünün lokomotif şirketi Emlak Konut GYO'nun satış ve ciro rakamları her türlü 'algı operasyonu'na rağmen 2014'ün rekor yılı olduğunu kanıtladı. Son 11 yılda 100 bine yakın bağımsız bölüme imzasını atan Emlak Konut, geçen yıl toplam 5.2 milyarlık satış yaptı. Yılın başında 10 bin bağımsız bölüm satış hedefi koyan şirket, 10 bin 32 adetlik satış rakamına ulaştı. 2015'in de hareketli geçeceğini söyleyen Murat Kurum, "2015'te 12 bin bağımsız bölüm karşılığında 6.7 milyar TL civarında ciro elde etmeyi hedefliyoruz. Emlak Konut olarak halen 100 bin adet olan projelendirilmiş ve ihalesi yapılmış bağımsız bölüm sayısını ise 2023 yılı sonu itibarıyla 250 bin âdete ulaştırmayı planlıyoruz" dedi. Murat Kurum'la inşaat sektörünün gidişatını konuştuk. 


 Emlak Konut GYO açısından nasıl geçti 2014? 

2014'te belirlediğimiz hedefleri tutturduk...