15 / 05 / 2024

murat kurum son durum

murat kurum son durum

Büyük rüşvet operasyonunda bilgisine başvurulan Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, dün şirket çalışanlarına moral olması amacıyla genel merkeze uğradı. Pazartesi de yönetimi toplamak üzere talimat verdi.

Murat Kurum'dan son dakika imar açıklaması: İstanbul’da imar problemi kalmayacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, afetlere dirençli bir İstanbul yapacaklarını açıklayarak '' Nasıl Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye’de yaptıysak, 39 ilçede de milletimizle el ele vereceğiz. İmar problemi kalmayacak” dedi.

Murat Kurum'dan flaş Kanal İstanbul açıklaması: İstanbul'un gündeminde olmayan, bizim de gündemimizde olmayacak!

Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum, Kanal İstanbul ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Kurum, İstanbul halkını işaret etti. İşte o açıklama...

İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? Murat Kurum açıkladı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? İşte Murat Kurum'un konu ile ilgili o açıklamaları...

Murat Kurum'dan kira zammı açıklaması! Kiracılara son dakika çağrısı: Yüzde 25’ten fazla ödemeyin!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kira zammı ile ilgili son dakika değerlendirmelerinde bulundu. Kiracılara seslenen Bakan Kurum, yüzde 25’ten fazla zam yapmamaları gerektiğini söyledi. 

Bakan Kurum'dan son dakika Kanal İstanbul açıklaması: Olası bir depremde...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamada olası bir depremde Kanal İstanbul'un rezerv alan görevi göreceğini söyledi.

Murat Kurum: Konut fiyatlarının normalleşmesi adına her türlü müdahaleyi yapacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamada "Konut fiyatlarının normalleşmesi adına devlet olarak yapılması gereken her türlü müdahaleyi yapacağız." dedi.

Murat Kurum'dan son dakika kentsel dönüşüm açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2023'e kadar Türkiye genelinde kentsel dönüşüme girmemiş konut kalmamasını istediklerine dikkat çekti. 

Murat Kurum 60 bin kişiye konut müjdesini canlı yayında verdi! Teslim edileceği tarihi açıkladı

İstanbul Fikirtepe'de yaşanan konut sorununun çözümünde son aşamaya gelindi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 60 bin kişiyi ilgilendiren konut müjdesini CNN Türk ekranlarından duyurdu. İşte bakanın canlı yayında yaptığı açıklama...

Murat Kurum'dan Düzce depremi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Düzce'de meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremle ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Murat Kurum: Fikirtepe'de tabut evlere neşter vuruyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fikirtepe ile ilgili olarak, "Tabut evlere neşter vuruyoruz" dedi.

Murat Kurum'dan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Son zamanların gündem konusu çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, proje için 202 bilim adamı, 52 farklı kurum ve kuruluşla atılması gereken adımları belirlediklerini kaydetti.

Murat Kurum: Son 2 yılda 80 bin konutun teslimini yaptık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, son 2 yılda 80 bin konutun teslimini yaptıklarını söyledi.

Murat Kurum: Kanal İstanbul bağımsızlık projemizdir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, son günlerde İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na açılan soruşturma ile yeniden gündem olan Kanal İstanbul projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Kurum Kanal İstanbul'un bağımsızlık projesi olduğunu dile getirdi.

murat kurum son durum Haberi

murat kurum son durum


Emlak Konut Genel Müdürü Kurum, dün çalışanlara ‘moral olması için’ şirket merkezine gitti. Pazartesi de yönetimi topluyor


Büyük rüşvet operasyonunda bilgisine başvurulan Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, dün şirket çalışanlarına moral olması amacıyla genel merkeze uğradı. Pazartesi de yönetimi toplamak üzere talimat verdi. 


Emlak Konut Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur, “Şirketimiz için bu çok güzel bir gelişme oldu. Şu anda Murat Bey çok yorgun. Kafasını dinlemek istiyor. Moral olması açısından bugün şirketin genel merkezine uğradı. Ancak yorgun olduğunu görünce anlayış gösterdik. Pazartesi sabahı itibarıyla hepimiz işimizin başında eksiksiz olarak yer alacağız” dedi. 


TOKİ ve Emlak Konut ile ilgili olarak faaliyetlerde herhangi bir soruşturmanın söz konusu olmamasının kendilerini sevindirdiğini belirten Sur, “Murat Bey ile ilgili olan kısmın takipteki insanlarla yaptığı telefon görüşmelerinden...