08 / 05 / 2024

Murat Müminoğlu özgeçmiş

Murat Müminoğlu özgeçmiş

İş hayatına sanayi işleri ile uğraşarak devam eden Yüksek Mimar Murat Müminoğlu vefat etti. Peki, Murat Müminoğlu kimdir? Murat Müminoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Murat Müminoğlu..

Murat Kurum 939 konutluk Okmeydanı kentsel dönüşüm için müjdeyi verdi: Ekimde teslim edilecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret ederek 10. ay itibariyle teslimlerin başlayacağını açıkladı. 

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Osmanlı tapuları günümüzde geçerli mi?

Osmanlı döneminde tapusu olanlar tapunun günümüzde geçerli olup olmadığını merak ediyor. Peki, Osmanlı tapularının günümüzde geçerli mi?

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Son zamanlarda yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında yer alan gümüş düşüşe geçti. Uzmanlara göre kritik viraja giren gümüşün yönünün nasıl olacağı açıklandı. Peki gümşü fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Beklenen o rakam geldi! Uzman isim peş peşe açıkladı!

Son zamanlarda gümüş fiyatlarının yükselmesi ile yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu araştırırken uzman isimden peş peşe açıklama geldi.

Murat Ruhi Çuhadaroğlu kimdir? İş hayatına ne zaman atıldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayii’nde ne iş yapıyor?

Murat Ruhi Çuhadaroğlu hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel koordinatör yardımcısı ve yönetim kurulu başkanı oldu? İş hayatının dışında nelerle ilgileniyor? İşte Türk iş insanı Murat Ruhi Çuhadaroğlu ile ilgili tüm merak edilenler...

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Tarih verildi! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Gümüş fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Gümüş fiyatları için tarih verildi, gümüş fiyatları bu kadar olacak...

1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olan anne babalar şimdi bakın! Çocuk yardımına zam geldi mi? Başvuran PTT'den hemen alıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli haneler için çocuk yardımı ödemesi yapıyor. Peki çocuk yardımına zam geldi mi?

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın bugün ne kadar? Altın düştü mü yoksa yükseldi mi? 8 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika! Pek çok kişinin merak ettiği ve araştırdığı gram altın bugün ne kadar? Altın düştü mü yoksa yükseldi mi? İşte 8 Nisan 2023 altın fiyatları...

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş peş peşe açıkladı!

Altın yatırımından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını araştırırken aynı zamanda gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? sorularına da yanıt arıyor. İslam Memiş peş peşe açıkladı.

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

Murat Müminoğlu özgeçmiş Haberi

Murat Müminoğlu özgeçmiş

Murat Müminoğlu kimdir?

Murat Müminoğlu, 1954 yılı Galatasaray, 1959 yılı İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunudur. Murat Müminoğlu, BOSAL - MİMAYSAN METAL İŞLEME SAN. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanıdır. 


Yüksek Mimar olan Murat Müminoğlu iş hayatına sanayi işleri ile uğraşarak devam etmekteydi.


Murat Müminoğlu, Şubat 2016 tarihinde vefat etti.


BOSAL - MİMAYSAN METAL İŞLEME SAN. A.Ş.

Adres Bosal Mimaysan Pelitli Tesisleri (BMT11) Merkez Mahallesi, Defne Sokak, No:6 Pelitli Köyü, Gebze Kocaeli

Telefon No 90 262 751 44 25

Fax No 90 262 751 44 34

Email [email protected]



Mimar Murat Müminoğlu vefat...