03 / 05 / 2024

Murat Özcan Su yalıtımsız binalar depremde yerle bir oluyor

Murat Özcan Su yalıtımsız binalar depremde yerle bir oluyor

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, binalarda su yalıtımı yapılarak deprem gibi afetlerde can kayıplarının yüksek oranda önlenebileceğini söyledi. Murat Özcan, depremden korkmadan evlerinde konforlu yaşamak isteyenlerin öncelikle binal

Orange Grup Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Metal Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orange Grup Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Metal Gıda Ticaret Limited Şirketi Yakacık'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Murat Parmaksız tarafından kuruldu.

Bakan Murat Kurum açıkladı! İklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada su kaynaklarını koruyacak ve atık su miktarını azaltacak iklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilmesi ve bu kapsamda teşviklerin artırılmasını karar verdiklerini dile getirdi.

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Eyüpsultan'da Necati Avşar ve Murat Arı ortaklığında açıldı.

Murat Kurum'dan Konya Suğla Gölü çevresindeki arazilere yönelik açıklama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya'daki Suğla Gölü'nün çevresinde yer alan arazilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Glocal Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glocal Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli  Yusuf Murat Özcan tarafından kuruldu.

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Murat Özcan ve Hüseyin Toptaş ortaklığında kuruldu. 

Özen Kuzu'dan Murat Kurum'a tebrik!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO'nun Başkanı Murat Kurum'un 66.hükümetin Çevre ve Şehircilik Bakanı olmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Bıtufa Yapı Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bıtufa Yapı Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 245 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özcan ve İsmail Murat Özcan ortaklığında kuruldu.

1071 Göl-Su Projesi, 2019 sonuna kadar tamamlanacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Murat Acu, bin günde 1071 Göl-Su Projesini çok hızlı ve verimli bir çalışma ile 2019 yılı sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

Murat Özcan: Yalıtımda güven çok önemli!

Canpa Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, bugüne kadar güvence sertifikası verdikleri firmaların sayısının 45'e ulaştığını belirterek "Garanti vermek mesele değil, mesele su yalıtımı uygulanan yapının bir daha hiç akmamasını sağlamak. Çünkü yalıtım bir kez yapılır "diye konuştu.

Murat Özcan Su yalıtımsız binalar depremde yerle bir oluyor Haberi

Murat Özcan Su yalıtımsız binalar depremde yerle bir oluyor

Murat Özcan, depremden korkmadan evlerinde konforlu yaşamak isteyenlerin öncelikle binalarında su yalıtımı olup olmadığına bakmalarını istedi. Özcan, 1999 Marmara depreminde yıkılan binaların yüzde 64'ünün su yalıtımının yetersiz oluşu nedeniyle taşıyıcı betonun içindeki demirin paslanması sonucu çöktüğünün araştırmalarla saptandığını belirtti.

UZMANLAR, deprem riski bulunan gelişmiş ülkelerde su yalıtımı yasal olarak zorunlu tutulurken yüzölçümünün yüzde 92'si deprem kuşağında olan Türkiye'de böyle bir zorunluluğun bulunmamasının afetlerde yıkım riskini artırdığını ifade ediyor. Isı ve su yalıtımı sektörünün önde gelen firmalarından Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan. depremden korkmadan evlerinde konforlu yaşamak isteyenlerin öncelikle binalarında su yalıtımı olup olmadığına bakmalarını istedi. Özcan, 1999 Marmara depreminde yıkılan binaların yüzde 64'ünün su yalıtımının yetersiz oluşu nedeniyle taşıyıcı betonun içindeki demirin paslanması sonucu çöktüğünün araştırmalarla saptandığını...