06 / 05 / 2024

Murat Sezgin kim

Murat Sezgin kim

MESA’da yönetim yeniden şekillendi. Yapılan yönetim kurulu değişikliklerine göre Murat Sezgin, MESA yönetim kurulu üyesi oldu. Peki, Murat Sezgin kimdir? Murat Sezgin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

MESA’da hisse devri süreci tamamlandı!

MESA’da bir süredir yürütülen hisse devri süreci netleşti. Hisse devri ile birlikte çok ortaklı yapısı daralan MESA’da gerçekleşen bayrak devri ile yönetim yeniden şekillendi, Yönetim Kurulu da küçüldü.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Murat Karluk Çetinkaya, İş GYO Yönetim Kurulu Vekili oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi.

Sezgin Yılmaz, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi.

Sezgin Yılmaz, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu görev dağılımı çerçevesinde Sezgin Yılmaz'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karluk Çetinkaya'nın ise Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne seçilmesine karar verildi.

Deren A İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ve Online Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deren A İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ve Online Ticaret Limited Şirketi Murat Sezgin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Murat Yıldırım Bebek'teki dükkanını kapattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Murat Yıldırım Bebek'te açtığı dükkanını yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle kapattı.

Murat Sezgin kimdir?

MESA’da yönetim yeniden şekillendi. Yapılan yönetim kurulu değişikliklerine göre Murat Sezgin, MESA yönetim kurulu üyesi oldu. Peki, Murat Sezgin kimdir? Murat Sezgin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Murat Hüdavendigar Üniversitesi ne zaman açılacak?

Murat Hüdavendigar Üniversitesi, Başakşehir'de nerede? Murat Hüdavendigar Üniversitesi'nin Sultangazi kampüsü nerede? Murat Hüdavendigar Üniversitesi rektörü kim? Murat Hüdavendigar Üniversitesi'nde hangi kampüs ne zaman açılıyor? İşte cevaplar...

Murat Atay kim?

Garanti Mortgage Müdürü Murat Atay kimdir? Garanti Mortgage Müdürü Murat Atay ne zaman bu göreve atandı? Mortgage Müdürü Murat Atay ne zaman, hangi okuldan mezun oldu?

Murat Atay: Mortgage kredi faizleri çok uygun seviyelerde!

Gelecek yıl sektör ortalamasının üzerinde yüzde 18’lik büyüme planlan yapan Garanti Mortgage’in yeni genel müdürü Murat Atay, düşen faizlerle birlikte mortgage kredi faizlerinin son derece iyi seviyeye geldiğini söyledi

Sedat Sezgin Serbester vefat etti! Kreatif Mimarlık'ın acı günü!

Kreatif Mimarlık ortaklarından Mehmet Cengiç'in kayınpederi Sedat Sezgin Serbester vefaat etti.

Murat Arslan otelcilikte Türk genel müdürlere bakışı anlattı!

BW Plus ThePresident Hotel Genel Müdür Yardımcısı Murat Arslan, Türk Genel Müdürlerin çoğunluğunu Ön Büro departmanı kökenliler oluştururken, dünyadaki Genel Müdürlerin ise Yiyecek & İçecek departmanı kökenli olduğunu belirtti

Murat Sezgin kim Haberi

Murat Sezgin kim

Murat Sezgin kimdir?

1967 Yılında doğan Murat Sezgin, orta ve lise öğrenimini Ankara İnönü Lisesi’nde tamamladıktan sonra A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü'nde lisans, Boston Üniversitesinde ekonomi alanında yüksek lisans dereceleri almıştır.


1989 Yılında Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulunda Hesap Uzman Yardımcısı olarak mesleki kariyerine başlayan Sezgin, 1992 Yılında Hesap Uzmanlığına, 2002 Yılında Baş Hesap Uzmanlığına atanmıştır.


San Diego State Üniversitesi'nde Amerikan Gelir İdaresi ile ilgili çalışmalar yapmış, Atılım Üniversitesi-Ekonomi Bölümünde yönetim alanında dersler vermiştir. TBMM Meclis Araştırma Komisyonu başta olmak üzere pek çok komisyonda yer almış, Finansman ve Bakanlık Yatırımlarına ilişkin olarak Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Özel Danışmanlığı görevinde bulunmuştur.


2003 Yılında Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü’ne Daire Başkanı olarak atanmış ve bu görevini Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir Yönetimi Dairesi'nde 2008 yılına...