04 / 05 / 2024

murat yalçıntaş kim

murat yalçıntaş kim

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş kimdir? Murat Yalçıntaş ne zamandan beri, İstanbul Ticaret Odası Başkanlığını yapıyor? İşte İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş'ın biyografisi...

İTO'dan İnşaat demiri zamlarına tepki: "İnşaatlar durabilir"

İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, siyasi gelişmeleri fırsat bilip, demire bir ayda yüzde 30 zam yapanların Türkiye'ye büyük kötülük yaptığını söyledi.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 6 Şubat Kahramanmaraş depremi uyarısı: En az 2 ile 3 yıl sürer!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli verilerine göre, gece saat 03.18.49’da Kahramanmaraş Yalıntaş’ta 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan önemli açıklamalarda bulundu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin ilk zırhlı SUV'u TULGA 2025'te yollarda olacak!

BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş yaptığı açıklamada BMC tarafından üretilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli, doğuştan zırhlı SUV'u "TULGA"nın 2025 yılında yollarda olacağını söyledi.

Raytaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raytaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yalçıntaş tarafından kuruldu.

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

Magres Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Magres Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Bakırköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yalçın tarafından kuruldu.

Altıntaş Şehircilik Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Şehircilik Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Altıntaş ve  Murat Altıntaş tarafından kuruldu.

Zeta Group Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Zeta Group Mühendislik Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Musa Baş, Murat Yalçın ve Fatih Serhat Yalçın ortaklığında kuruldu.

Murat Aslan Derin Mermerci'nin yanına taşındı!

Sosyetinin ünlü çiftlerinden Derin Mermerci ve Murat Aslan birlikte yaşama kararı aldı. Murat Aslan Derin Mermerci'nin Vaniköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'na taşındı. 

Konutun değerini yalıtım artırıyor!

İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, bir konuttaki konfor seviyesini ve o evin değerini belirleyen en önemli unsurun doğru bir yalıtımdan geçtiğini söyledi.

Emirler Emlak Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Emirler Emlak Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Açkalmaz, Hami Açkalmaz ve Murat Yalçın tarafından kuruldu.

murat yalçıntaş kim Haberi

murat yalçıntaş kim

Murat Yalçıntaş kimdir?

Murat Yalçıntaş, 29 Kasım 1965 doğumlu. 1977-1984 yılları arasında Saint Joseph Fransız Lisesi’ni tamamlayan Murat Yalçıntaş bugün, İstanbul Ticaret Odası Başkanı.


Yalçıntaş, 1984-1988 yılları arasında Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü’nü, 1988-1990 yılları arasında Boston & Vrije Üniversiteleri Ortak İşletme Yüksek Lisans Programı’nı ve 2005-2007 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü (Hizmet Sektöründe Müşteri Memnuniyeti) Doktora programını tamamladı. 


Yalçıntaş, evli ve 3 çocuk babasıdır.


Murat Yalçıntaş'ın iş deneyimleri:

2009 - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı

2009 - İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclis Üyesi (Sıhhî Tesisat ve İklimlendirme Komitesi)

2007 - Akdeniz Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği (ASCAME) Başkanı

2007 - Türkiye Wushu Federasyonu As Başkanı

2006 - İstanbul Sergi ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB) Başkanı

2006 - Turizmi Geliştirme ve Eğitim Vakfı (TUGEV)...