06 / 05 / 2024

Murat Zabıtçı kim

Murat Zabıtçı kim

İzmir ve çevresinde, 6 bin civarı konutu konutu hayata geçiren Zabıtçı İnşaat, 28 dairelik Mavişehir No.3 projesinde tasarım ödüllü malzemeler kullandı. Projede yer alan en küçük dairen 197 metrekare alana sahip..

İBB adayı Murat Kurum'dan '2 yakaya 2 tünel, Silivri'ye de metrobüs vaadi!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentin iki yakasına iki tünel yapacaklarını söylerken ayrıca Silivri'ye de metrobüs vaadinde bulundu.

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 1.5 milyon konut riskli! 600 bin konutu bir an önce dönüştürmemiz gerekiyor...

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum İstanbul'da 1.5 milyon konutun da riskli olduğunu ve 600 bin konutun bir an önce dönüştürülmesi gerektiğini belirtti. 

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Adalet Bakanlığı alım yapıyor! Zabıt katibi olmak isteyenler hemen başvursun!

2023 Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı yayımlandı. Ülke genelinde zabıt katibi adliye kontenjan dağılımı belirlendi. İşte detaylar!

Katiplik alımına yaklaşık 5 bin kişi başvurdu! Zabıt katibi maaşları ne kadar 2023? 

625 kişilik katiplik ilanına 5 bini aşkın adaydan başvuru geldi. Peki zabıt katibi maaşları ne kadar 2023? İşte merak edilenler...

Bakan Kurum'dan son dakika açıklaması: 'Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenliyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tüm OSB'leri "Yeşil OSB"ye dönüştürmeyi istediklerini belirterek Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenlediklerini açıkladı.

Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Murat Atay, Türk bankacı ve Garanti BBVA'da Genel Müdür Yardımcısı ve Kredi Riski Yönetimi Başkanı olarak görev yapmaktadır. Peki, Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Binalara periyodik muayene zorunluluğu geliyor! Tüm yapılar için yeni birim oluşturulacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye'deki binalar için periyodik muayene zorunluluğunun geleceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Adalet Bakanlığı personel alımı yapıyor! İşte şartlar

Adalet Bakanlığı personel alımı ilanları pek çok kişi tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni yayımlanan ilanla; zabıt kâtibi, mübaşir, infaz koruma memuru ve farklı kadrolara çok sayıda alım yapılacak. İşte tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! Kim ne kadar maaş alacak? 

EYT yasası içeriğince emekli olanlar da 7 bin 500 TL'lik en az emekli aylığından yararlanacak. Çalıştığı yerden yüksek gelirle emekli olanlar daha yüksek aylık alırken,10 sene  prim ödeyenle 30 sene prim ödeyen aynı parayı alacak.

Adalet Bakanlığı rekor düzeyde personel alacak! Temizlik görevlisinden zabıt katibine kadar birçok alanda alım var!

Adalet Bakanlığınca yayınlanan performans programına göre 2023 yılında rekor düzeyde personel alımı yapılacağı görüldü. İşte detaylar...

Murat Zabıtçı kim Haberi

Murat Zabıtçı kim

İzmir ve çevresinde, 6 bin civarı konutu konutu hayata geçiren Zabıtçı İnşaat, 28 dairelik Mavişehir No.3 projesinde tasarım ödüllü malzemeler kullandı. En küçük dairenin 197  metrekare olduğu projede, Türk hamamı, sauna ve , masaj saIonu gibi her türlü konfor düşünüldü. 


Murat Zabıtçı Mavişehir'de toplam 2711 bin metrekare alanda 650 metrekare taban üzerinde 28 dairelik projeyi hayata geçiren Zabıtçı İnşaat, konutlarda en kaliteli malzemenin kullanıldığını belirtti. Havuz, bahçe ve sosyal tesislerin yanı sıra Türk hamamı ve masaj salonunun da olduğu projeyi anlatan Zabıtçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı konfora son derce önem verdiklerini kaydetti. Tüm konutlarda en kaliteli malzemeyi kullandıklarını aktaran Zabıtçı, "Konutlarımızın en küçüğü 3-1-1 olup 197 metrekaredir. Bu aralık 295 metrekareye kadar çıkıyor" diye konuştu. 


Oldukça üst düzey bir...