17 / 05 / 2024

Muratpaşa Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Burcu Bilgi

Muratpaşa Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Burcu Bilgi

Lara Bababurnu'ndaki Deniz Feneri'ne yapılan restoranın ruhsat talebine imza atan Muratpaşa Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Burcu Bilgi, Başkan Ümit Uysal tarafından görevinden alındı.

Muratpaşa Belediyesi Antalya'da imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Antalya İli Muratpaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Şirinyalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 24 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Muratpaşa Belediyesi bağışlanan arsaları sattı mı?

İçişleri Bakanlığı, Antalya Muratpaşa Belediyesi için 164 sayfalık rapor hazırladı. Rapora göre; Belediyenin bağışlanan arsaları sattığı iddia ediliyor. 

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Muratpaşa'da kaçak metruk binanın yıkımı gerçekleşti!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, ilçede bulunan metruk kaçak binaların yıkımına devam ediyor. 

Muratpaşa Belediyesi, imar planı reddini mahkemeye taşıyor!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Antalyalıların yaşam kalitesini artıracak çalışmalarla kente kazandıracak ve vatandaşların mülkiyet haklarını kullanımının önününü açarken kamuyu da büyük bir kamulaştırma yükümlülüğünden kurtaracak çalışmasının reddedilmesini mahkemeye taşınıyor.

Muratpaşa'da AVM tartışması!

Antalya Muratpaşa Belediyesi şehir merkezinde 20 bin metrekarelik iki kuleli ticaret merkezinin yapılmasının önünü açtı. Plan değişikliği Büyükşehir meclisinde görüşülüp karara bağlanacak

Antalya Muratpaşa'ya 2 yeni muhtarevi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Gebizli ve Zümrütova mahallelerine muhtarevi inşası için çalışmalar başlatıldı. 

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları meclis gündeminde!

Antalya Muratpaşa Belediye Meclisi, 481 futbol sahası büyüklüğünde bulunan Kırcami bölgesinin imar plan revizyonunu görüşmek için tek gündemle olağanüstü toplandı.

Antalya Kırcami imar planının afişleri tahrip edildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’ndeki bilgilendirme panoları ve Kırcami bölgesine asılan ve ‘Kırcami İmar Planı’ afişleri tahrip edildi.

Muratpaşa Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Muratpaşa Belediyesi, ‘Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksit ödemelerinin 30 Kasım Cuma günü sona erdiğini hatırlattı. 

Antalya Kırcami için yeni imar planı çağrısı!

Antalya Büyükşehir ve Muratpaşa Belediyesi'nin Kırcami imar planları mahkeme tarafından iptal edilmesinin ardından oda başkanları, bu yargı sürecinin bir fırsat olarak değerlendirilmesini istedi.

Muratpaşa'da tehlikeli yapılar yıkılıyor!

Muratpaşa Belediyesi, Haşim İşcan Mahallesi’nde yıkılma-çökme tehlikesi sebebiyle insan yaşamı ve güvenliği için tehdit oluşturan 3 yapıyı, Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun kararı doğrultusunda yıktı. 

Muratpaşa Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Burcu Bilgi Haberi

Muratpaşa Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Burcu Bilgi

Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı'na ait Deniz Feneri, ihaleyle özelleştirilmişti. CHP'li bir Merkez yöneticisinin yakını olduğu bilinen kişiler, ihaleyi alarak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvurmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. "Kısmi kamu hizmeti" izni için Muratpaşa'nın 1000'lik planını değiştirerek, izin vermişti. 

İşletmeciler, bu izin belgesiyle Muratpaşa Belediyesi'ne başvurmuş, belediye askı süresi bitiminde istenen izne onay vermişti. 


Konunun basına yansıması sonrasında açıklama yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, talebi imzalayan Belediye Plan ve Proje Miidürü Burcu Bilgiyi görevden aldığını açıkladı. Uysal, bu tür konularda asla taviz vermediklerini, kamuoyuna yansıyan bu olayda da kendisinin haberi olmadan imza atılması nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Uysal, konunun Çevre Bakanlığı tarafından gelmesi nedeniyle müdürün imzalamış olduğunu, müdürün de art niyetli davrandığını düşünmediğini, hatasının bakanlıktan geldiği için talebi kendisine...