10 / 05 / 2024

Muratpaşa hazine arazisi

Muratpaşa hazine arazisi

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan bir alanın kiralanma amacı dışında kullanıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da 19 adet Hazine arazisi yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksitle satılıyor! Bu fiyatlara hemen bakın!

İstanbul'da yer alan 19 adet Hazine arazisi açık artırma ile satışa çıkarılıyor. İstanbul'un 4 ilçesinde yer alan Hazine arazilerinin toplam büyüklüğü yaklaşık 40 bin metrekare olarak belirlendi. İşte detaylar...

Ve hükümet düğmeye bastı! 32 ilde yüzde 25 peşinatla Hazine arazisi satışı başladı

Hükümetin son dönemde artan konut ihtiyacına cevap verebilmek için devreye aldığını açıkladığı uygun fiyatlı hazine arazisi satışları başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaş ev sahibi olabilsin diye arazilerini halka evet peşkeş çekeceğiz" açıklaması yapmıştı.

5 bin 882 hazine arazisi satışa hazırlanıyor!

Murat Kurum, "Yerli üretimi, Hazine taşınmazları ile destekliyoruz" açıklamasında bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, topraksız ve toprağı olmayıp ekip biçmek isteyen çiftçilere yönelik projesinde 5 bin 882 hazine arazisi satışa hazırlanıyor...

16 bin kişiye 1.2 milyon dekar hazine arazisi kiralandı!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, tarım yapılması amacıyla tarımsal arazi edindirme çalışmalarına 195 köyde 15 bin 951 çiftçi ailesine, 1 milyon 27 bin 782 dekar hazine arazisi verildi.

Pamukkale'de hazine arazisi üzerindeki binalar yıkıldı!

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Karakurt bölgesinde hazine arazisi üzerinde inşa edilmiş kaçak yapıların yıkımı başladı. Yıkılan barakaların imar barışı fırsatından yararlanmak istediği öğrenildi.

Ümit Uysal'dan Antalya Muratpaşa'ya otopark önerisi!

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 'Kentsel Dönüşüm' seminerinde "Çok çılgın bir proje yapılsın ve 20 büyükşehirde, 500 mahallede 3'er bina satın alınıp otoparka çevrilsin. Böyle çılgın projelere ihtiyaç var" dedi.

Kırcami imar planı itirazları Muratpaşa Meclisi'nde görüşülecek!

Kırcami bölgesi uygulanan imar planına yapılan itirazlar Muratpaşa Belediyesinin Çarşamba günü yapacağı Kasım ayı olağan meclis toplantısında değerlendirilecek.

Antalya Büyükşehir, Muratpaşa'da çevre düzenlemesi yaptıracak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Muratpaşa Bahçelievler'de bulunan bazı alanlarda işletme hak bedeli karşılığı çevre düzenlemesi yaptıracak. Gayrimenkulün yıllık işletme bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Muratpaşa Belediye binasına kira incelemedi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin 18 ay ek hizmet binası olarak kiraladığı binayla ilgili Antalya’da basının 2014’te gündeme getirdiği iddialara, devlet 2016 yılı sonunda inceleme başlatıldı.

Antalya Muratpaşa'da 13.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

T.C. Antalya (4. Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu, Antalya Muratpaşa'daki 3 arsayı satışa çıkardı. Konut alanı imarlı arsaların toplam bedeli 13 milyon 116 bin 400 TL olarak belirlendi.

Antalya Muratpaşa'daki yeni binalara ruhsat şartı!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ilçedeki projeler hakkında bilgi verdi. Uysal, ''Renk konsepti ruhsat şartımız'' dedi.

Muratpaşa'da vakıflara ait olan alanın hastaneye çevrilmesine ret!

Muratpaşa Belediye Meclisi, vakıflara ait olan bir alanın özel hastane alanına çevrilmesini düzenleyen imar plan değişikliği ile ilgili yapılan itirazları oy çokluğuyla reddetti.

Antalya Muratpaşa'da 4 asansörden 1'i güvensiz!

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi tarafından 2016 yılında Muratpaşa'da denetlenen 2 bin 830 asansörün yüzde 25'inin 'güvensiz' olduğu belirlendi.

Muratpaşa hazine arazisi Haberi

Muratpaşa hazine arazisi

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan bir alanın kiralanma amacı dışında kullanıldığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Arı, sorusunun Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Arı, ''Aşağıdaki sorularımın Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ve talep ederim'' diye konuştu.

Arı, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Demircikara Mahallesinde, “Narenciye Bahçesi" olarak bilinen alan, Antalya'nın merkezindeki oksijen deposu ve bölgenin yaşam kaynağı konumundaki yeşil kalan tek arazisidir. İki parselden oluşan arazinin 447 ada 3 numaralı parselindeki 60.815 metrekarelik Karakaş Narenciye Vakıf Çiftliği alanı Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından “Tarımsal İşletmeciliğe Yönelik Narenciye Bakım ve Üretimi" kullanım amacıyla yapılan ihaleyle 2019 yılında 10 yıllığına kiraya verilmiştir....