02 / 05 / 2024

murfak aksesuarı

murfak aksesuarı

Fazla maliyetten kaçınanlar için ÇEBİ, mutfak akseuarlarıyla mutfakları yeni yıla hazırlıyor...

İkinci el otomobil satışında büyük tuzak: Önce fiyatları düşürüp sonra aksesuar bahanesiyle şişiriyorlar

Ticaret Bakanlığı tarafından ikinci el otomobil satışlarında taşıtların, üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilana çıkmasının yasaklanmasıyla fırsatçılar yeni yöntemler geliştirdi. Önce fiyatları düşürüp sonra aksesuar bahanesiyle fiyatları şişiriyorlar...

Bysa Ahşap Mobilya Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bysa Ahşap Mobilya Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Funda Altunkaya tarafından kuruldu.

Uzay Aksesuar Kalıp Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Aksesuar Kalıp Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Yılmaz tarafından kuruldu.

Önlemler işe yaradı! Sıfır araç fiyatlarında düşüş

Ticaret Bakanlığının sıkı denetimleri ve ekonomi yönetiminin kredi musluğunu kısacak önlemlerinin ardından otomobil yatırım aracı olmaktan çıkarak zoraki aksesuar satışları da bitti. İkinci elde fiyatlar yüzde 5 gerilerken sıfır araçlarda iskontolar dahi uygulanıyor.

İkinci eldeki kısıtlama da çare olmadı! Araç piyasasında arka dolanma yeni yöntem oldu

İkinci el araçların sıfır fiyatının üzerinde satılmaması için yapılan düzenleme; donanım, aksesuar ve bakım gibi ilave unsurlar bahane edilerek arkadan dolanılıyor. İşte tüm ayrıntılar...

ParamKart'tan Babalar Günü fırsatı: Giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade ediliyor!

ParamKart, Babalar Günü'ne özel fırsatı duyurdu. Kampanya kapsamında, Babalar Günü'ne özel, ParamKart’la yapılacak giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Garanti BBWA, Bonus Kart müşterilerinin bu parayı hemen almasını istedi! Son tarih verildi!

Garanti BBWA, düzenli olarak yaptığı kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Giyim, aksesuar ve kozmetik gibi alanlarda geçerli olacak kampanya kapsamında hesaplara 150 TL yatırılacağı duyuruldu.

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

Anneler Günü perakende piyasasını canlandırdı!

Anneler Gününün yaklaşmasıyla birlikte alışveriş sektöründe haraketlilik başladı. Canlanan piyasada yüzde 70-75’i kuyumculuk sektörüne olurken giyim ve aksesuar ile elektronik eşya da yüzde 25-30 civarında ilgi görmeye başladı. İşte detaylar...

Casper bilgisayarın bu kampanyası Nisan ayına damga vuracak! 30 Nisan geçmeden acele edin 

Türkiye'de de kadim bir geçmişe sahip olan Casper bilgisayar, Paraf kartı olan müşterilerine casper.com.tr üzerinden yapılan bilgisayar, monitör ve aksesuar alışverişlerinizde peşin fiyatına vade farksız 12 taksit, tablet alışverişlerinizde 6 taksit fırsatı sunuyor. 

Gelişmiş güvenlik özellikleri ve konforu ile Seat Tarraco bayilerde! 

Seat Tarraco, onu SUV alıcıları için popüler bir seçim haline getiren birkaç dikkate değer özelliğe sahiptir, ancak en büyük gücü geniş iç mekanı ve pratikliğidir. Bu da onu birden fazla yolcu ve kargo alabilen güvenilirdir. Ayrıca SEAT Servis'e özel aksesuar ve lastik Kampanyasından faydalanabilirs

Vakıfbank'dan giyim, ayakkabı ve aksesuar alımına her 400 TL'de toplam 250 TL hediye! Son gün 31 Mart!

VakıfBank giyim, ayakkabı ve aksesuar sektörlerinde yapılacak alışverişleri ödüllendiriyor. 1-31 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacak olan ve tek seferde 400 TL ve üzeri tutarındaki ilk alışverişlerde, sonraki her 400 TL ve üzeri alışverişlerde ise 25 TL değerinde World puan hediye edilecek.

PS5'te kablosuz dönem! Oyun canavarları gözlerini lansmana çevirdi

Insider Gaming'den Tom Henderson'ın yakın tarihli bir raporuna göre , yenilenen bir PlayStation 5 konsolu bu yıl piyasaya çıkabilir. İddiaya göre Sony,  PlayStation 5 konsolu için kablosuz kulaklıklar gibi birkaç aksesuar üzerinde çalışıyor.

murfak aksesuarı Haberi

murfak aksesuarı

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala siz de mutfağınızın dekorasyonundaki küçük değişikliklerle bu yenilenmeye hazırlanabilirsiniz. Fazla maliyetli ve zaman alan bir yenilikten kaçıyorsanız sizin için en ideal çözüm aksesuarlarınızı yenilemek olacaktır.

Mutfağınız ister küçük ister büyük olsun, ister modern ister klasik tarzda döşenmiş olsun ÇEBİ’de bu yenilenmeye katkıda bulunacak yüzlerce model ve renkte mobilya aksesuarı bulunuyor. Çoğunlukla kolay temizlenebilir düz yüzeylerin tercih edildiği tek renk mobilyaları bulunan mutfaklarınızın sizin zevkinizi en iyi şekilde yansıtmasını sağlayacak tarzda bir ÇEBİ ürünü mutlaka bulacaksınız. 

Değişen aksesuarlarınızla mutfağınızın bambaşka bir havaya bürüneceğine kuşkunuz olmasın. ÇEBİ’nin her zevke ve bütçeye uygun, kalitesi ile yıllara meydan okuyan aksesuarları mutfağınızın çehresini değiştirmek için sizin seçiminizi bekliyor.


ÇEBİ A.Ş.

Abdurrahmangazi Mah. İslamoğlu Cad.

No: 19 Yenidoğan-Sancaktepe

İSTANBUL / TÜRKİYE 

Tel: (216) 561 11 40 (4...