28 / 04 / 2024

Mürsel Yıldızkaya kimdir

Mürsel Yıldızkaya kimdir

Ankara Polatlı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP adayı Mürsel Yıldızkaya, yeni dönem için hazırladığı ‘10 Adımda Marka Şehir Polatlı’ projelerini anlattı.

Mürsel Yıldızkaya: TOKİ'nin sorunlarını birlikte aşacağız!

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Mehmet Akif Mahallesi TOKİ Sakinleriyle bir araya geldi. Mehmet Akif Mahallesi TOKİ Site yöneticileri ve vatandaşlar Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'ya teşekkürlerini dile getirdi.

Mürsel Yıldızkaya kimdir?

Ankara Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya kimdir? Mürsel Yıldızkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mürsel Yıldızkaya, ne zamandan beri belediye başkanıdır? İşte Mürsel Yıldızkaya..

Polatlı'da imar komisyonu toplandı!

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Ekim Ayı toplantılarını gerçekleştiren İmar Komisyonuna başkanlık etti. Toplantı, İmar Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı. Komisyon daha sonra diğer konuları müzakere etti.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Didar Sevdil Yıldırım ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Didar Sevdil Yıldırım kimdir? Hangi okulda okudu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketin kurucusu oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Didar Sevdil Yıldırım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

Mürsel Yıldızkaya kimdir Haberi

Mürsel Yıldızkaya kimdir

Ankara Polatlı’nın mevcut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP adayı Mürsel Yıldızkaya, yeni dönem için hazırladığı ‘10 Adımda Marka Şehir Polatlı’ projelerini açıkladı.

Star Gazetesi'nden Talat Doymuş'un haberine göre, Yıldızkaya Polatlı’ya belediyecilik hizmetleri konusunda çağ atlatacak ve her birinin içeriğinde farklı projeler bulunan prestijli çalışmalarını şu şekilde anlattı: 

TRAFİK SORUNUNA ÇÖZÜM 

Ulaşım Master Planı ile trafiğe kapalı güzergâhlar oluşturulacak. Şentepe, Gülveren, Esentepe, Yenimahalle ve İstiklal mahallelerinin yer aldığı şehrin güney cephesi için hazırlanan Kent Planı ile Belediye Hizmet Binası, Aile Yaşam Merkezi ve Sosyal Donatı Alanları inşa edilecek. İkinci bir Şehir Merkezi oluşturularak trafik yoğunluğu rahatlatılacak. Bu bölgede bulunan Şehir Stadyumu’nun şehrin dışında uygun bir bölgeye taşınmasıyla açılacak olan yeni alana prestijli bir Kent Meydanı inşa edilecek. 

10 BİN KİŞİYE İSTİHDAM 

Organize Sanayi Bölgeleri...