02 / 05 / 2024

Mürüvet Çolakbayrakdar

Mürüvet Çolakbayrakdar

DSM Mimarlık Tasarım Proje ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mürüvet Çolakbayrakdar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan'da Küçükçekmece, Halkalı'da kuruldu.

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 220 bin TL sermaye bedeli ile Dorukhan Övet ve Hasan Buldu ortaklığında kuruldu.

3 ilde tapuda rüşvet operasyonu! Tutuklananlar arasında 2 tapu personeli de var!

İstanbul merkezli 3 şehirde gerçekleştirilen operasyonda, tapu müdürlüğünde yapılan usulsüz işlemler karşılığında rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 66 şüphelinin 3'ü tutuklandı. Bunlardan 2'sinin tapu müdürlüğü personeli olduğu belirtildi.

Borsa tarihinin en ağır cezası! Dolandırıcılık, rüşvet ve sahtecilikten 19 yıl

Kervansaray Yatırım Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Selim Sayılgan’a nitelikli dolandırıcılıktan 9 yıl 4 ay, evrakta sahtecilikten 5 yıl 7 ay ve rüşvet verme suçundan 4 yıl hapis cezası verildi. 

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

İstanbul’da tapu dairesindeki rüşvet operasyonunda 25 tutuklama! 

İstanbul’da tapu dairesine düzenlenen “Rüşvet” operasyonda gözaltına alınan, aralarında tapu müdürü ve 10 memurun da olduğu 39 şüpheliden 25’i tutuklandı.

Samsun Büyükşehir için müteahhitten rüşvet iddiası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Mali Hizmetler Daire Başkanı Bahattin K.’ya 30 bin TL rüşvet verirken yakalanan müteahhit Y.Ş., “Belediyeden 780 bin liralık hak edişimi alabilmek için verdim” diye konuştu.

Mansur Yavaş ve Sinan Aygün arasındaki rüşvet krizinin arkasında ne var?

CHP'li Sinan Aygün, Togo Kuleleri inşaatı için Mansur Yavaş’ın kendisinden rüşvet istediğini iddia etmişti. Konu hakkında açıklamalar yapan Gazeteci-yazar Emin Pazarcı, "Önümüzdeki günlerde bu konu çok tartışılacak gibi, işin arkasında siyasi husumet var." dedi.

Ankara'da 25 milyon liralık rüşvet tartışmasının FETÖ bölümü!

Ankara’da CHP’li Sinan Aygün ile CHP’li Mansur Yavaş arasında yaşanan 25 milyon liralık rüşvet tartışması bitmek bilmiyor. Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Sener, konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

İzmir'de rüşvet alan inşaat mühendisi suçüstü yakalandı!

İzmir'de, davalarda bilirkişi olan yüksek inşaat mühendisi Doç. Dr. H.Ş.A., lehine rapor düzenlemeyi teklif ettiği müteahhit A.B.Ç.'den rüşvet alırken yakalandı ve gözaltına alındı.

Niğde'deki vergi dairesinde rüşvet operasyonu!

Niğde'de bir vergi dairesinde bir kişiden 500 TL rüşvet aldığı iddia edilen memur M.Ç.’yi suçüstü yakalanıp gözaltına alındı.

Manisa'da tapu müdürlüğüne rüşvet operasyonu!

Manisa Yunusemre İlçesi Tapu Müdürlüğü'ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Kurum çalışanlarına yapılan operasyon sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

Esenyurt Tapu Dairesi’nde rüşvet operasyonu!

Esenyurt Tapu Dairesi’nde görevli bazı memur ve müdür yardımcılarının, rüşvet alarak iş yaptıkları ve rüşvetsiz iş yapmadıkları ihbarı üzerine İstanbul mali polisi tarafından soruşturma başlatıldı.

Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde rüşvet çetesi!

Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü memurları ile müdür yardımcıların tapulu gayrimenkul satışlarında rüşvet aldığı tespit edildi. 6'sı kadın, 14'ü tutuklu toplam 52 sanık gözaltına alındı. Sanıklar hakkında 24 yıla kadar değişen hapis cezası istendi.

Mürüvet Çolakbayrakdar Haberi

Mürüvet Çolakbayrakdar

DSM Mimarlık Tasarım Proje ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mürüvet Çolakbayrakdar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


DSM Mimarlık Tasarım Proje ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak. proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinden tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak,tadilat rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak, yurt içinde ve yurt dışında almış olduğu plan ve projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek.  her türlü projelerin...