30 / 04 / 2024

Muş Belediyesi yıkım çalışmaları

Muş Belediyesi yıkım çalışmaları

Muratpaşa Mahallesi Eski Cezaevi Caddesi üzerinde bulunan yaş sebze ve meyve hali yıkıldı. Muş Belediyesi ekipleri tarafından yıkımı gerçekleştirilen yere 'Bilgi Evi' projesi uygulanacak.

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Muğla Menteşe'de imara aykırı alanlarda yıkım başladı!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde imara aykırı inşa edilen konutlar için yıkım kararı alındı. Mahalledeki yıkımlarla ilgili Menteşe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yıkım işlemlerinin bakanlık kontrolünde yapıldığı belirtildi. 

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Ümraniye'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un Ümraniye Belediyesi yıkım yapılacak mahallelerde bazı dükkanların boşaltılması için tahliye kararı gönderdi. Mahallede faaliyet gösteren esnaf ise bu karara tepki gösterdi. 

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Muğla Gümüşkesen Anıtı'nın yanındaki betonarme için yıkım kararı!

Muğla'da Gökova Körfezi'nde bulunan Gümüşkesen Anıtı'nın yanına inşa edilen betonarme için yıkım kararı alındı.

Muğla'daki 1584 kaçak yapının yıkımı tamamlanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının denetimlerinde Muğla'daki imar barışına aykırı yapılar tespit edilip, yıkımı gerçekleştiriliyor. Bodrum, Marmaris, Milas, Ortaca ve Fethiye başta olmak üzere tüm ilçelerde belirlenen 1584 kaçak yapının yıkımı tamamlanıyor.

Yılmaz Özdil'in villasındaki yıkımı Muğla Bölge İdare Mahkemesi durdurdu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in Bodrum'daki evine ilişkin alınan yıkım kararını, Muğla Bölge İdare Mahkemesi durdurdu...

İzmit Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

İzmit'teki binanın yıkım süreci ile ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi, basında yer aldığı gibi yıkım araçlarının İzmit Belediyesi tarafından gönderilmediğini, aksine vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yıkımın İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğunu açıkladı.

Bakanlık Muğla'da imar aykırı projelerin yıkımını devraldı! 

Muğla Bodrum'da imara aykırı inşa edilen projeler mühürlenmişti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu projelerin yıkım işlemlerini devraldı. 

Muğla Menteşe'deki kentsel dönüşüm yıkımı kabusa dönüştü!

Muğla'nın Menteşe İlçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bir binanın yıkımı gerçekleştirildi. Önlem alınmadan yapılan yıkımla apartmandan düşen beton ve kiremit parçaları üniversite öğrencisinin kaldığı tek katlı müstakil evin üzerine isabet etti.

Muğla'da yıkım şikayeti!

Muğla'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında 4 katlı binanın yıkımı sırasında 3 katlı apartman ile yanındaki tek katlı müstakil evlerinin zarar gördüğünü iddia edildi.

Muş Belediyesi yıkım çalışmaları Haberi

Muş Belediyesi yıkım çalışmaları

Muş Belediyesi 'Bilgi Evi' projesinin hayata geçirilmesi için yıkım çalışmalarına başladı.


Muratpaşa Mahallesi Eski Cezaevi Caddesi üzerinde bulunan yaş sebze ve meyve hali yıkıldı. Muş Belediyesi ekipleri tarafından yıkımı gerçekleştirilen yere 'Bilgi Evi' projesi uygulanacak. Canlı hayvan pazarının yan tarafında kurulan modern halin hizmete girmesi ile eski yerin tahliyesi gerçekleştirildi. Sebze ve meyve halindeki işyerlerinin ihalesinin yapılmasının ardından yeni yere taşınan hal esnafı burada hizmet vermeye başladı. Muş Belediyesi hal esnafının tahliyesinden sonra eski yere 'Bilgi Evi' yapmak için çalışmalara başladı. Eski haldeki işyerlerinin çatı, kapı ve pencerelerinin sökümünü yaptıktan sonra yıkıma başlayan ekipler, çalışmalar sırasında çevredeki vatandaşların tozdan rahatsız olamaması için itfaiye aracı ile sulama yaptı. Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş’u modern bir...