30 / 04 / 2024

Muş E Tipi Kapalı Cezaevi

Muş E Tipi Kapalı Cezaevi

Cumhuriyet Başsavcısı Kaya: ''Cezaevinde yapılan spor salonu, Muş'un en modern salonu olma özelliğini taşıyor''

Muğla Menteşe'de imara aykırı alanlarda yıkım başladı!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde imara aykırı inşa edilen konutlar için yıkım kararı alındı. Mahalledeki yıkımlarla ilgili Menteşe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yıkım işlemlerinin bakanlık kontrolünde yapıldığı belirtildi. 

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den son dakika açıklaması: Kasımdaki ara tatil kalkıyor mu?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AKP TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin ara tatile ilişkin sorduğu soruları yanıtladı. Peki ara tatil kalkıyor mu? İşte Bakan Tekin'den son dakika ara tatil açıklaması...

Evinin altında deprem fay hattı geçiyor mu? İşte e-Devlet deprem riski sorgulama ekranı!

Türkiye'de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin ardından vatandaşlar evimin altından fay hattı geçiyor mu sorusuna yanıt arıyor. İşte e-Devlet deprem riski sorgulama ekranı!

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Devlet, eşi ölen kadınlara destek ödemesi yapıyor mu? Eşi vefat eden kadınlara ne kadar para yardımı veriliyor?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eşi ölen eden kadınlara destek ödemesi yapıyor. Peki, Eşi vefat eden kadınlara ne kadar para yardımı veriliyor? İşte detaylar...

TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

TOKİ İlk Evim projesinin kura çekilişlerine geçen yılın Kasım ayında başlandı. TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

Hisseli tapuda habersiz satış iptal olur mu? Eşten izinsiz ya da habersiz ev satılabilir mi?

Hisseli tapu, diğer tapu türlerinden farklıdır. Bu yüzden üzerinde yapılan işlemler de farklılık göstermektedir. İşte hisseli tapuya dair araştırılanlar!

e-Devlet ile EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte sorgulama ekranı...

Emeklilikte Yaşa Takınlar (EYT) yasasına ilişkin detaylar netleşmeye devam ederken vatandaşlar e-Devlet ile EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT başvuru tarihleri belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu?

TOKİ İstanbul arsalarının nerede olduğu merak ediliyor. Bu yüzden TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu? soruları sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

Vestel'den dört dörtlük fırsat! 2 kapı fiyatına 4 kapılı buzdolabı! İşte Vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyatı...

Vestel'den dört dörtlük fırsat sizleri bekliyor. 2 kapı fiyatına yerine 4 kapılı E tipi gardırop buzdolabı satış mağazalarında satışa sunuluyor. Peki Vestel E gardırop tipi buzdolabı ne kadar? Vestel E gardırop tipi buzdolabı kaç TL? İşte Vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyat listesi 11 Ağustos 202

İstanbul’da ekmeğe zam geldi mi? İstanbul’da ekmek 5 TL oldu mu?

İstanbul’da ekmeğe zam geldi mi? Ekmek 5 TL oldu mu? soruları çıkan zam söylentilerinden sonra cevaplanmayı bekliyor. İşte detaylar!

Dask nedir, ne işe yarar? Dask zorunlu mu?

Konutların tapu devir işlemleri sırasında elektrik, su, doğalgaz gibi yeni aboneliklerinde gündeme gelen DASK'ın ne olduğu merak ediliyor. Dask nedir, ne işe yarar? Dask zorunlu mu? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte tüm detaylar..

Muğla Menteşe'de imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe'deki imara aykırı yapıları yıkıyor.

Muş E Tipi Kapalı Cezaevi Haberi

Muş E Tipi Kapalı Cezaevi

Muş E Tipi Kapalı Cezaevi'nde, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yapılan spor salonu hizmete açıldı. 

     Açılış için düzenlenen törende bir konuşma yapan Vali Ali Çınar, SODES'in ne kadar gerekli ve önemli olduğunu bu tesisi gördükten sonra bir kez daha anladığını söyledi. 

     Çınar, 2008 yılında GAP illeri denilen Güneydoğu'da 9 ilde bu uygulanmaya başlayan SODES'in 2011 yılı itibariyle Muş'ta da uygulanmaya başladığını söyledi. 

     SODES'in desteklediği sosyal, istihdam, kültür, sanat ve spor içerikli projeler olduğuna dikkati çeken Çınar, cezaevindeki tutuklu ve hükümlülerin yararlanması amacıyla projeyi gerçekleştirenlere teşekkür etti. 

     

     -''Muş'un en modern spor salonu''- 

     

     Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya ise cezaevinde yapılan spor salonunun, Muş'un en modern salonu olma özelliğini taşıdığını belirtti. 

     Cezaevindeki...