18 / 05 / 2024

muş halk eğitim doğalgaz tesisatçılığı kursu

muş halk eğitim doğalgaz tesisatçılığı kursu

Muş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü istihdama yönelik 384 saatlik " Doğalgaz Tesisatçılığı " kursu açtı. Müdürlüğün kursuna katılan kursiyerlere hem teorik hem uygulamalı eğitim verildi...

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den son dakika açıklaması: Kasımdaki ara tatil kalkıyor mu?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AKP TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin ara tatile ilişkin sorduğu soruları yanıtladı. Peki ara tatil kalkıyor mu? İşte Bakan Tekin'den son dakika ara tatil açıklaması...

Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Üniversite açılış tarihi belli oldu mu?

Yaşanılan deprem felaketi sonrası üniversiteler uzaktan eğitime geçti. Pandemi döneminden alışılmış bir eğitim olan uzaktan eğitim 2023 bahar dönemi için yeniden geldi. Bu durumdan memnun olmayan öğrenciler ise okullarına yüz yüze kavuşma haberini bekliyor.

Engelli bireylere eğitim desteği! Engelli Eğitim Desteği ne kadar 2022? İşte detaylar!

Engelli bireylere ne kadar eğitim desteği veriliyor. Engelli bireylere eğitim desteği veriliyor mu? İşte detaylar!

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

Siirt Halk Eğitim Merkezi, 14 milyon liralık yeni binasında!

PKK'lı teröristlerce 6-7 Ekim 2014 tarihlerinde yakılması sebebiyle geçici binasında hizmet veren Siirt Halk Eğitim Merkezi, 14 milyon liraya inşa edilen yeni binasına taşındı

Bayburt’ta yeni Halk Eğitim Merkezi binasının inşaatı başladı!

Bayburt’ta uzun yıllardır hizmet veren Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’na yeni bir bina kazandırmak için çalışmalara başlandı.

Muş Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi açılıyor!

Yapımını hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl'ün üstlendiği Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi 29 Aralık'ta açılıyor.

Muş'a Kültür ve Eğitim Merkezi müjdesi!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, inşaatına yapımına başlanan  Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

Bursa'ya 3 yeni eğitim yuvası!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayırsever işadamları Muhammed Etkeser ve Celal Demir’in destekleriyle Harmancık ilçesine ilkokul, imam hatip ortaokulu ve halk eğitim merkezi kazandırılıyor.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yüzde 88'i tamam!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi M Kapısı karşısına yapılan ve tamamlananınca Tıp Fakültesi Hastanesi olarak hizmet verecek olan Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatının yüzde 88’i tamamlandı.

Antalya Demre Halk Eğitim Merkezi'nin yeni binası Nisan'da tamam!

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde yapımına başlayan Halk Eğitim Merkezi (HEM) yeni hizmet binasının önümüzdeki yıl Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.

İzmir Selçuk'a modern eğitim merkezi geliyor!

Selçuk Belediyesi, eski Halk Eğitim Merkezi'nin bulunduğu alana modern kütüphane, etüt merkezi ve çocuk trafik eğitim parkı yaptıracak.

Şanlıurfa Halk Eğitim Merkezi restore ediliyor!

Şanlıurfa kent merkezinin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarında yer alan Halk Eğitim Merkezi binasında restorasyon çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, söz konusu binanın tarihi yapıya uygun bir şekilde cephe kaplamasını sürdürüyor.

muş halk eğitim doğalgaz tesisatçılığı kursu Haberi

muş halk eğitim doğalgaz tesisatçılığı kursu


Muş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü istihdama yönelik 384 saatlik ‘Doğalgaz Tesisatçılığı’ kursu açtı. Kursa katılan kursiyerlere hem teorik hem uygulamalı eğitim verildi.


Muş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, istihdama yönelik kurs açmaya devam ediyor. Vali Vedat Büyükersoy’un talimatıyla ‘Doğalgaz Tesisatçılığı’ kursu açtıklarını belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Savaş Bulan, kursa 25 kişinin başladığını söyledi. Muş’a doğalgazın gelişi ile kursiyerlerin rahat bir şekilde istihdam edileceğini belirten Bulan, “İlimize, yakın zamanda doğalgaz gelecektir. Bu, en geç 2015 yılında ilimizde kullanılacaktır. Bu konuda ilimizdeki gençlerin istihdamını kolaylaştırmak için kurs açtık. Doğalgaz tesisatçılığı ile ilgili zaten sayın valimizin talimatı vardı. Biz de bu konu ile ilgili eğiticimizi bulduk ve sektörel deneyimi, bilgisi olan biri olduğu için kursumuzu açtık.” dedi.


“DOĞALGAZ TESİSATÇILIĞI İÇİN YENİ KURSLAR AÇACAĞIZ”


İlk etapta...