22 / 07 / 2024

muş kayak merkezinde sosyal tesis varmı

muş kayak merkezinde sosyal tesis varmı

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali Kartal, Kayak yapılan alanın geçen sene büyütüldüğünü ve kar yağışı istenen seviyeye ulaşıldığında hizmete açılacağını ifade eden Kartal, sosyal tesislerin yeni ihalesinin yapıldığını kaydetti....

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Muğla Kayaköy hassas alan ilan edildi!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Kayaköy Ören Yeri ile Gemiler Koyu,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi...

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatında son durum!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş şehir merkezinde devam eden yatırımları denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Muğla Menteşe bu projelerle değişecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Alt Yapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü (AYKOME) tarafından Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezinde toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Menteşe projeleri masaya yatırıldı...

Muğla Kayaköy ören yerindeki kiliselerin restorasyonu TBMM'de!

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Kayaköy ören yerindeki kiliselerin restorasyonuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Karabük Keltepe Kayak Merkezi'nde çalışmalar sürüyor!

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun Keltepe Kayak Merkezinde incelemelerde bulundu.

Konya Aladağ Kayak Merkezi'nin ilk etabı Aralık'ta açılacak!

Konya'da yapımı süren Derbent ilçesine 4 kilometre uzaklıkta kurulacak kayak merkezinde çalışmalar sürüyor. Derbent Aladağ Kayak Merkezinin ilk etap kayak pistinin aralık ayında açılacağı bildirildi.

Muğla'da atık malzemelerle tarihi binaların maketleri yapılıyor!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iç mimar Hilal Chouman, Kayaköy Ören Yeri ile İstanbul'un Balat semtindeki tarihi yapıların maketlerinde plastik, karton, strafor, cam ve metal atıkları kullanıyor.

Tarihi Kayaköy'de kaçak inşaata geçit yok!

Muğla Fethiye Belediyesi, beş bin yıllık geçmişi olan turizm bölgesi Kayaköy ve Karakeçililer mahallelerinde hızla artan kaçak inşaatlara tutulan tutanak ve cezaların caydırıcı olmadığını söyledi.

Muğla'daki emlakçılar kan bağışı kampanyası düzenledi!

Kan bağışı kampanyasına Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ziya Ercan, Bodrum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ömer Yetkin ve üyeler kan merkezinde kan verdiler.

Muğla'da kentsel tasarım proje çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ayşe Ünal, Şube Müdürleri, 13 ilçe belediyesi yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen kentsel tasarım proje çalıştayı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı

Palandöken Kayak Merkezi özelleştiriliyor mu?

Dünyanın en uzun ikinci pistine sahip olan Palandöken Kayak Merkezi ve Konaklı Kayak Merkezi, Özelleştirme İdaresi tarafından özelleştirme kapsamına alındı.

Fethiye Kayaköy isim referandumu 20 Eylül'de!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan mübadele ile Rumlardan kalma dünyaca ünlü Kayaköy’ün Osmanlı arşivlerinde ’Kayı’ adında Türk köyü olduğu iddiası ile isminin değiştirilmesi için 5 bin imza toplanmıştı.

muş kayak merkezinde sosyal tesis varmı Haberi

muş kayak merkezinde sosyal tesis varmı

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali Kartal, Muş Kayak Merkezi’nin tüm eksikliklerinin giderildiğini belirterek, sorunun söz konusu olmadığını söyledi. Kayak yapılan alanın geçen sene büyütüldüğünü ve kar yağışı istenen seviyeye ulaşıldığında hizmete açılacağını ifade eden Kartal, sosyal tesislerin yeni ihalesinin yapıldığını kaydetti.


Kayak merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kartal, kayak pisti şu anlık ihtiyacı görmekle birlikte, bu kayak pistini geleceğe hazırlamak istediklerini ifade etti. Kartal, "Buranın alanını büyütmek istiyoruz. Zaten yeni sosyal tesisin ihalesi yapıldı ve firma yetkilileri gerekli çalışmaları yapacaklarını söylediler. Bunun için biz de firma yetkilileri ile konuştuk. Kayak sezonunda sıcak çaydan tutun yemeğine kadar ve kayak takımından tutun, diğer araç gereçlere kadar her türlü çalışmalarını tamamlayacaklardır. Zaten buraya gelen vatandaşımız...