13 / 05 / 2024

Muş malazgirt acele kamulaştırma

Muş malazgirt acele kamulaştırma

Muş'un Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma işlemi yapılacak...

15 il için acele kamulaştırma kararı! Bu sabah açıklandı! 

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Çankırı, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Konya, Mersin, Muğla, Osmaniye ve Zonguldak illerinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Karar bugünkü 31817 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o karar ve ayrıntıları...

6 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Ankara, Bartın, Bilecik, Kastamonu, Manisa, Muğla sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Muğla için acele kamulaştırma kararı!

Muğla ili Menteşe ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Antalya Gündoğmuş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Muş Ovası'nın kuzeybatısında orta şiddette deprem bekleniyor!

Muş Alparslan Üniversitesi Afet Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İskender Dölek, "Muş Ovası'nın kuzeybatısında, Mercimekkale ve çevresi ile Bulanık ve Malazgirt'te de orta şiddette depremler olabileceğini düşünüyoruz" dedi...

Sultan Alparslan'ın şehrindeki milli park turizmi canlandıracak!

Sultan Alparslan'ın Türkler'e Anadolu'nun kapılarını açtığı Muş Malazgirt'te yapımı tamamlanan "Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı" turizme kazandırılacak.

Malazgirt'e sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Muş'un Malazgirt ilçesindeki Selçuklu ve Adalar mahallelerindeki TOKİ alanlarında sosyal konut üreteceklerini söyledi.

4 ilde acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu, Muğla, Aydın ve Denizli'de bazı taşınmazların  acele kamulaştırılmasına karar verildi. Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayınlandı.

Muş Bulanık ve Malazgirt'te kamulaştırma yapılacak!

Muş'un Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma işlemi yapılacak...

Malazgirt'e örnek inşaat yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Muş’un Malazgirt ilçesine sahip çıkması üzerine ilçede yaşayan vatandaşlar ile başka il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar Malazgirt’te inşaat yatırımı yapmaya başladılar.

Malazgirt Meydan Muharebesi Milli Parkı'nda sona gelindi!

Muş'un Malazgirt ilçesinde yapımı süren Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı'nda çalışmalar son hızıyla devam ediyor. 70 bin metrekarelik alana kurulan milli parkın turizmi canlandırması hedefleniyor.

Muş Malazgirt'te 16 derslikli okulun temeli atıldı!

Muş’un Malazgirt ilçesinde yeni yapılacak 23 okuldan biri olan Atatürk İlkokulu’nun temeli atıldı. Okulun 2019 yılının 30 Ağustos günü tamamlanması öngörülüyor. 

Palu-Genç-Muş Demiryolu için acele kamulaştırma!

Palu-Genç-Muş Demiryolu Deplasmanı Projesi için Bingöl'ün Genç İlçesi sınırlarında yer alan 23 gayrimenkul acele kamulaştırılacak..

Muş malazgirt acele kamulaştırma Haberi

Muş malazgirt acele kamulaştırma

Muş'un Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde acele kamulaştırma kararı alındı. Kamulaştırma işlemi Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak.

Muş İli, Bulanık ve Malazgirt İlçeleri ile Ağrı İli, Patnos İlçesi Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için