08 / 05 / 2024

Muş tarihi Yıldız Hanı restore edilecek

Muş tarihi Yıldız Hanı restore edilecek

Muş Belediyesi tarafından, 1300’lü yıllarda Selçuklular tarafından inşa edilen tarihi Yıldızlı Han’ın 2016 yılında aslına uygun bir şekilde restore edileceği belirtildi.

2023’te borsada hangi sektörlerin yıldızı parlayacak, yatırımcı için riskli ve karlı sektörler hangileri olacak?

Borsa, yeni yıla tarihi rekorlarla girerken, yatırımcının da en fazla merak ettiği, önümüzdeki yıl yıldızı parlayacak sektörler hangileri olacak sorusu. işte bu sorunun yanıtlarını konunun uzmanı bir isim detaylarıyla açıkladı.

Topkapı, Yıldız ve Dolmabahçe sarayları restore edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda; Topkapı, Yıldız ve Dolmabahçe Sarayları başta olmak üzere bazı tarihi yapılarda restorasyon çalışmalarının yapılacağını açıkladı. 

Ege Yıldızı Didim teslim tarihi!

Ege Yıldızı Didim teslim tarihi Haziran 2017 yılı olarak belirtiliyor. Ege Yıldızı Didim projesinde fiyatlar 170 bin TL'den başlıyor...

Yıldız Towers Ankara teslim tarihi!

Yıldız Towers Ankara projesinde satışlar Ekim ayında başlayacak. Yıldız Towers Ankara projesinde konut, ofis ve ticari birimler yer alıyor...

Ortahisar Yıldız Myworld 4 teslim tarihi!

Trabzon Ortahisar'da yükselen Yıldız Myworld 4 projesinde 3+1'lerin fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Yıldız Myworld 4 Ortahisar projesinde kişiye özel ödeme imkanları sağlanıyor...

Muş tarihi Yıldız Han'ı restore edilecek!

Muş Belediyesi tarafından, 1300’lü yıllarda Selçuklular tarafından inşa edilen tarihi Yıldızlı Han’ın 2016 yılında aslına uygun bir şekilde restore edileceği belirtildi.

Muş'taki Tarihi Yıldızlı Han restore edilecek!

Muş'taki 1300’lü yıllarda Selçuklular tarafından inşa edilen tarihi Yıldızlı Han, 2016 yılında Muş Belediyesi tarafından aslına uygun bir şekilde restore edilecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi taşınıyor mu?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Yıldız Teknik Üniversitesi’ne ait Yıldız Kampüsü’nü istediği uzun zamandır konuşuluyordu. Yıldız Kampüsü’nde neler yaşandığını Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İsmet Akça açıkladı.

Yıldız Kule Residence teslim tarihi ne zaman?

Fam İnşaat tarafından Konya Selçuklu'da yükselen Yıldız Kule Residence projesi 15 ve 16 katlı iki blok halinde yükseliyor.Yaprak şeklindeki farklı blok yapısıyla dikkat çeken projede her katta 6 daire bulunuyor.

1998 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kışlası'na taşınacakmış!

1998 yılında merkezi Yıldız'da olmak üzere Ayazağa ve Şişli'de öğretimine devam eden Yıldız Teknik Üniversitesi, Genelkurmay Başkanlığı'na ait 13 bin dönüm arazisi olan tarihi Davutpaşa Kışlası'na taşınacakmış.

Vasip Şahin Yıldız Sarayı restorasyonunu gezdi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Yıldız Sarayı'nda restorasyon çalışmaları devam eden bölümleri inceledi. Yıldız Sarayı'nın Silahhane'sine geçen Vali Şahin, tarihi kitapları ve yapılan yayınları inceledi.

Gaziosmanpaşa Yıldız Park Modern teslim tarihi!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Yıldız Park Modern Evleri 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Gaziosmanpaşa Yıldız Park Modern teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor.

Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella Pendik!

Satış süreci devam eden Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella Pendik projesi toplamda 109 adet konuttan meydana geliyor. Projenin teslim tarihi 2016 yılının Mayıs ayı olarak belirlendi.

Muş tarihi Yıldız Hanı restore edilecek Haberi

Muş tarihi Yıldız Hanı restore edilecek

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Muş Belediye Başkanlığı ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle Muş’a ait en önemli tarihi değerlerden biri olan Yıldızlı Han, 2016 yılında restore ediliyor. Şu ana kadar yüzde 60’lık kısmı kamulaştırılan hanın, kalan kamulaştırma işlemlerinin de tamamlanmasıyla birlikte yıllar sonra yeniden faaliyete geçileceği belirtildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, hanın Muş açısından çok önemli bir tarihi değer olduğunu belirterek, tarihi yapının 2016 yılı itibariyle aslına uygun bir şekilde restore edileceğini söyledi. Birçok tarihi yapının mevcut olduğu Yıldızlı Han ile ilgili yapılan çalışmaları aktaran Asya, “Muş’un kadim bir medeniyete ev sahipliği yaptığı bulunduğumuz mekandan anlaşılmaktadır. Tarihi üç camimiz olan Ulu Camii, Hacı Şeref Camii ve Alaaddin Bey Camii ile birlikte Yıldızlı Han diye bilinen bu hanımız...