05 / 05 / 2024

Muş Varto çevre düzenlemesi

Muş Varto çevre düzenlemesi

Varto Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahallelerde park, kavşak ve yol kenarlarındaki ağaçlandırma, çiçeklendirme ve peyzaj düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Marmaris'te 4.3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Muğla'da imar düzenlemeleri için 189 çevre davası açıldı!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Muğla'nın doğal koylarında sit dereceleri değiştirilerek yapılan imar düzenlemelerine karşı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından dört sene içerisinde 189 çevre davası açıldı.

Yatırımcılar elinizi çabuk tutun! KDV’siz Muş'ta 19 arsa 57 bin TL’den satışta! 27 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Yatırımcıları sevindiren bir haber de Muş'tan geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ tarafından il merkezindeki 19 arsa 57 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı! 27 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın! İşte detaylar…

TOKİ'den Muğla'ya tam 2 bin 599 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla'da tam 2 bin 599 yeni konut inşa edecek...

Konut alacaklar dikkat! İkinci el konut kampanyası geliyor mu? Bakan resmen duyurdu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, ikinci el konut kampanyası ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İkinci el konut kampanyası geliyor mu? İşte ayrıntılar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu? Başvuru şartları açıklandı mı? İşte ayrıntılı bilgiler...

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Muğla projesi için adımı attı! O ilçeye tam 225 konut!

2023 yılına kadar tam 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Projesi’nin ihalesini 4 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek. 

TOKİ Muğla projesi için düğmeye bastı! O ilçede tam 574 ucuz konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesinin ihalesini 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştiriyor. 

Muğla Fethiye’de tam tamına 225 ucuz konut! Ucuza ev almak isteyenlere güzel haber

2023 yılı girene kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmesi hedefler arasında bulunduran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı beklenen Muğla Fethiye Projesi’nin detaylarını paylaştı. İşte detaylar…

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Muğla'da son dakika imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Muğla'da 39 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Kavaklıdere ilçesi Kavaklıdere - Kurucaova Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:45'te yapılacak.

Muş Varto çevre düzenlemesi Haberi

Muş Varto çevre düzenlemesi


 Varto Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahallelerde park, kavşak ve yol kenarlarındaki ağaçlandırma, çiçeklendirme ve peyzaj düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.


Varto Belediyesi ekipleri Varto ilçe girişinde bulunan akaryakıt istasyonu çevresi,  Muş-Hınıs-Varto kavşağında peyzaj düzenlemesi yaparak, yeşillendirme çalışmasını bitirdi. Peyzaj düzenlemesi yapılan alanlara daha sonra ağaçlandırma yapılarak oturma bankları konulacak. Varto Belediye Eşbaşkanı Sabite Ekinci, ilçenin daha güzel ve estetik görünümü için çalışmalarının sürdüğünü belirterek, park, cadde ve sokaklarda ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarının devam edeceğini...