27 / 04 / 2024

Musa Çiçek İnşaat 232 Flora Residence İzmirde yükselecek

Musa Çiçek İnşaat 232 Flora Residence İzmirde yükselecek

Musa Çiçek İnşaat imzasıyla yükselecek olan projede satışlar 7 Kasım'dan sonra belirlenecek. Proje toplam 100'e yakın daireden oluşacak. Musa Çiçek İnşaat 232 Flora Residence İzmir'de yükselecek.

Viamar Lily satışta! Yeni proje!

Özçiçek İnşaat tarafından inşa edilen Viamar Lily konutları satışa çıktı. Viamar Lily konutları Mart 2024'te teslim edilecek.

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Taha Gülçiçek tarafından kuruldu.

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Funda Ekmekçi Köşe tarafından kuruldu.

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Burak Koç tarafından kuruldu.

1 litre ayçiçek yağı ne kadar oldu? Fiyatını görenler şoke oldu

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaşın ardından krize neden olan ayçiçek yağ fiyatları, geçtiğimiz haftalarda rekor seviyelere ulaşmıştı. Marketlerde oluşan uzun kuyrukların ardından izdiham görüntüleri tepki çekmişti. 

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Rusya'dan ayçiçek yağı taşıyan gemiler geldi! Ayçiçek yağının litresi 20 lira 80 kuruşa düştü! İşte fiyat listesi!

Rusya’nın Yisk limanından hareket eden 5 bin 753 ton ayçiçek yağı yüklü gemi Türkiye'ye geldi. Yağların Türkiye sınırlarına ulaşmasıyla birlikte zincir marketler fiyatlarda güncelleme yaptı. İşte zincir marketlerin indirimli fiyat listesi!

Ayçiçek yağını bırak zeytinyağına bak! İşte 2022 Mart zeytinyağı fiyat listesi!

Geçtiğimiz haftalarda Rusya Ukrayna savaşı sebebiyle Türkiye’nin ayçiçek yağı ihracatının olumsuz etkileneceği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Yaşanan gelişmelerle ayçiçek fiyatları tarihi zirveye ulaşırken vatandaşlar alternatif olarak zeytinyağına yöneldi.

Ayçiçek yağına indirim geliyor! 15-20 gün sonra fiyatlar düşecek!

Rusya Ukrayna arasında yaşanan savaş Türkiye'de ayçiçek yağına olan rağbeti arttırmıştı. İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir konuya ilişkin açıklama yaparak, Türkiye'nin ayçiçek yağıyla ilgili herhangi bir stok sorununun olmadığını kaydetti.

Çiftçi Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçi Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Çiftçi  tarafından kuruldu.

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 360 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Tellioğlu tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

Musa Çiçek İnşaat 232 Flora Residence İzmirde yükselecek Haberi

Musa Çiçek İnşaat 232 Flora Residence İzmirde yükselecek

4 blok şeklinde yükselecek olan proje toplam 100'e yakın daireden meydana gelecek. Projenin detayları henüz belirlenmedi.


Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon bahçe ve çatı katı dubleks şeklinde dizayn edildiği projede bloklar 5 ile 6 kat arasında değişiklik gösteriyor.


Sosyal alanları arasında projede sauna, fitness center, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, spor alanları gibi donatıları bulunuyor.


Toplam 7 bin 31 metrekare arsa alanında yükselecek olan projede 2+1 dairelerin alanları 105 ile 135 metrekare arasında, 3+1 daireler 140 ile 165 metrekare arasında değişiyor.


Musa Çiçek İnşaat 232 Flora Residence İzmir'de yükselecek. Proje ulaşım bilgisi kapsamında Serbest Bölge'ye paralel, Evka 7 Konutları'na yakın, Çiçek Park Rezidans'ın karşısında yükselecek.


Musa Çiçek İnşaat 232 Flora Residence İzmir'de yükselecek. Projede fiyat listesi ve...