27 / 04 / 2024

Musa Kahya

Musa Kahya

Nunteknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 5 Mart 2015'te, 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, Musa Kahya Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir?

Genelkurmay Başkanlığına geçici olarak Musa Avsever atandı. Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? İşte detaylar!

Musa Levent Ortakçıer Kimdir?

Musa Levent Ortakçıer kimdir? Musa Levent Ortakçıer’in mesleği nedir? Musa Levent Ortakçıer hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hatay Musa Dağı Müzesi açılışa hazırlanıyor!

Türkiye'nin tek Ermeni Köyü olan Hatay'ın Samandağ İlçesine bağlı Vakflı Köyü'nde Musa Dağı Müzesi'nin inşaatı tamamlandı.

Musa Çicek İnşaat, 232 markasıyla büyüyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projeleriyle adından söz ettiren Musa Çiçek İnşaat, farklı mimari tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Genel Müdür Mehmet Akif Küçük, 2019'da da yeni projelerle İzmir'de faaliyetlerine devam edeceklerini belirtiyor.

Musa Çiçek İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

Türkiye’de yapı sektörünün önde gelen temsilcilerinden biri olan Musa Çiçek İnşaat da, Çiçek Park ve Boliva’nın ardından yeni projeleriyle kente soluk kazandıran firmalar arasında yer alıyor. 

Musa Yılmaz: Gayrimenkulde bir uzmana danışın!

12 yıllık bir deneyimle ara vermeden yollarına devam ettiklerini söyleyen firma sahibi Musa Yılmaz, “Arazi ve arsa konusunda uzmanlaştık. Özellikle hisseli parsel alanında bir numara olduk.” dedi

Musa Işın, Ağrı Eleşkirt'teki caminin temelini attı!

Ağrı Valisi Musa Işın Eleşkirt ilçesinde hayırsever iş adamı Nimetullah Kaya'nın yaptıracağı caminin temelini attı.

Musa Çiçek İnşaat yeni ofisini açtı!

İzmir’e kazandırdığı seçkin konut projeleriyle dikkat çeken Musa Çiçek İnşaat, Gaziemir Akçay Caddesi’nde bulunan yeni merkez ofisini düzenlenen görkemli törenle hizmete açtı

Mersin Musa Eroğlu Sevgi Parkı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mut Belediyesi tarafından yaptırılan 54 bin 977 metrekare alana sahip Musa Eroğlu Sevgi Parkı’nın açılış törenine katıldı.

Musa Öztürk: Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabı bitirildi!

6 Etap olarak hazırlanan Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabının bitirildiğine dikkat çeken Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yürürlükteki Yeni Büyükşehir Yasasının tüm olumsuzluklarına rağmen verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi.

Şehit polis Musa Yüce'nin ailesine TOKİ'den ev!

4 Ocak'ta Diyarbakır'ın Sur ilçesinde düzenlenen hain saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Musa Yüce'nin ailesine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla ev verildi.

Ağrı Eleşkirt Belediye binası açıldı!

Ağrı’nın Eleşkirt Belediye binası törenle hizmete açıldı. Ağrı Valisi Musa Işın, belediye başkanının yardım istemesinin ardından kendilerinin de imkanlarını zorlayarak 500 bin liralık kaynak aktardıklarını söyledi.

Kozan'ın imar durumu değerlendirildi!

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün, ilçedeki mimarlar, müteahhitler ve inşaat mühendisleri ile değerlendirme toplantısı yaptığı bildirildi.

Musa Kahya Haberi

Musa Kahya

Nunteknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 250 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te Musa Kahya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Nunteknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Şirketin maksat ve konusu başlıca şunlardır; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...