28 / 04 / 2024

Musa Kazım Türkyılmaz

Musa Kazım Türkyılmaz

Türkyılmaz Asfaltlama İnşaat ve Turizm Limited Şirketi, Musa Kazım Türkyılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Kartal, Orhantepe Mahallesi, Çınar Caddesi'nde kuruldu.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Roda Elektrik Makina Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roda Elektrik Makina Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yenibosna’da  300 bin  TL sermaye bedeli  ile Ziya    Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Kayseri Kazım Karabekir'de 208 daire sahiplerine teslim edildi!

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi'nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bitirilen 6 blok 208 dairenin kura çekimi ve anahtar teslim töreni yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki törende konuşma yaptı...

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Şenoğlu Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Hatay Musa Dağı Müzesi açılışa hazırlanıyor!

Türkiye'nin tek Ermeni Köyü olan Hatay'ın Samandağ İlçesine bağlı Vakflı Köyü'nde Musa Dağı Müzesi'nin inşaatı tamamlandı.

Türkyıl Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkyıl Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Kazım Köseoğlu: AVM açmak yerine satın alma yapacağız!

Esas Gayrimenkul, Adana'da 150 milyon dolarlık yatırımla AVM açtı. Ancak kısa vadede yeni AVM yatırımı planlamıyor. Hedef doğru fiyatla satın alma yapmak. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, 15 milyar dolarlık borcun sektörü çok zorladığını söylüyor...

Bursalı esnafa kira indirimi müjdesi!

Esnafa nefes aldıracak yeni bir düzenlemeyi uygulamaya alan Bursa Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, esnafa kira indirimi müjdesi verdi. 

Mudanya Tirilye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa Mudanya Belediyesi tarafından  Tirilye'de uygulanacak Kentsel Tasarım Projesi ile ilgili çalıştay düzenlendi. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, proje hakkında talepleri dinledi.

Türkerler Holding'den 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımı!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kuracaklarını söyledi.

Hayri Türkyılmaz: Mudanya’yı değiştireceğiz!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, nöbeti devralırken borçsuz, dürüst, temiz belediyecilik ve görev anlayışıyla hareket edeceğini, Mudanya'nın kimliğini ortaya çıkarmak için çalışacağını duyurmuştu...

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a soruşturma!

CHP’li belediyenin Mudanya'da, 107 zeytinlik alanı yasaya aykırı şekilde arsaya çevirip sattığı ortaya çıktı. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve 55 kişi hakkında soruşturma başlatılacak.

Musa Kazım Türkyılmaz Haberi

Musa Kazım Türkyılmaz

Türkyılmaz Asfaltlama İnşaat ve Turizm Limited Şirketi, Musa Kazım Türkyılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Türkyılmaz Asfaltlama İnşaat ve Turizm Limited Şirketi iş konusu;  a.Şirket yurt içinde ve yurt dışında Ana cadde, sokak, site iç dış yolları, açık ve kapalı otopark lar ile tenis kortları fabrika yol ve çevrelerini, Basketbol sahaları ile karting alanlarının asfalt kaplaması ve bozulan yerlerin asfaltla yamanarak onarılması, Kaldırım, kasis, Bisiklet yolu vb.lerinin inşaatı, yolların vb.yüzeylerin boyayla işaretlenmesi, yol bariyerleri, Trafik işaret ve levhaları vb.nin kurulumu gibi Yol, Tünel, vb. yerlerde ki yüzey  işlerini yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, kanal,...