02 / 05 / 2024

Muşa yeni meydan

Muşa yeni meydan

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Muş'un 99. kurtuluş yıl dönümü kutlamaları ve toplu açılış törenine katıldı. Davutoğlu, ''Sağlık Bakanımız ile konuştuk. Eski devlet hastanesinin yerine, Muş'a bir meydan kazandıracağız inşallah'' dedi.

Bakan Özhaseki açıkladı! Kahramanmaraş'a yeni bir şehir meydanı yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkezi Kahramanmaraş'a yapılacak şehir meydanı projesinin hazır olduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Muğla Milas'a yeni yat üretim tesisi geliyor!

DNK yat Gemi Mühendisliği Emlak şirketi turizm cenneti Muğla'ya yat limanı için düğmeye bastı. İşte yeni yat projesine ilişkin tüm detaylar...

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Benzin ve motorine indirim geliyor mu? Açıklamayı duyan buz kesti! Opet, BP, PO 10 Ocak 2023 fiyat listesi! Hemen bakın!

Milyonlarca kişinin merak ettiği benzin ve motorine indirim geliyor mu? Açıklamayı duyan buz kesti! Opet, Total, BP, Petrol Ofisi ve Shell 10 Ocak 2023 fiyat listesi! Hemen bakın!

Bakan Muş açıkladı: Fırsatçılara göz açtırmayacağız!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, döviz kurundaki düşüş nedeniyle fiyatlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Muş açıklamasında "Döviz kurlarındaki düşüşü, tedarik zincirinin her halkasında fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerimiz artarak devam edecek. Fırsatçılara göz açtırmayacağız." ded

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Tuzla Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Tuzla Meydan Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

FuzulEv Muş Şubesi açıldı!

Müşterilerini faizsiz, peşinatsız, kredisiz sistemiyle konut ve araba sahibi yapmayı kendine ilke edinen FuzulEv, Muş’ta yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi. 

Serdal Adalı: Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istiyorum!

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adal yaptığı açıklamada,  Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istediğini söyledi.

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı bakım ve kumanda merkezini inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mega kent İstanbul'a yeni metrobüs hatları müjdesi verdi.

Burdur’a yeni fabrika müjdesi!

Gürallar A.Ş Burdur'a yeni bir fabrika kurmayı planlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve beraberindeki heyet, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti.

Muşa yeni meydan Haberi

Muşa yeni meydan

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bizim gönlümüzde bu vatana sahip çıkan her vatandaşımız birdir. Bizim kıblemiz de bayrağımız da vatanımız da birdir. Birbirimizin hukukunu, birbirimizin haklarını kıyamete kadar koruyacağız. Ayrıştırma hesapları yapanlara, nifak tohumu ekmeye çalışanlara karşı, her zaman bir ve beraber olacağız." dedi.


Başbakan Davutoğlu, Belediye Meydanı'nda düzenlenen Muş'un 99. kurtuluş yıl dönümü kutlamaları ve toplu açılış törenine katıldı.


Meydandaki vatandaşları, "Başları Kurtik Dağı kadar vakur. Yürekleri Muş Ovası kadar müşfik, aziz Muşlular. Bu güzel meydanı lale bahçeleri gibi al bayrak bahçesine döndüren kahraman Muşlular. Alparslan'ın torunları" diye selamlayan Davutoğlu, Muş'un 1071'de Anadolu'nun kapılarını İslam'a açan şehir olduğunu belirtti.


Ak alınlarında al bayrağı saran bacılar ve yiğitlerle gurur duyduklarını ifade eden Başbakan Davutoğlu, Muş'un düşman elinden kurtuluşu için mücadele veren kahramanlara ve şehitlere...