15 / 05 / 2024

Musab Bin Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Musab Bin Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Musab Bin Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Şükrü Baş tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Sarıyer, İstinye Mahallesi, Burhan Sokak 'ta kuruldu.

144 bin yapıda Bina Kimlik Sistemi’ne geçildi! 

Bina Kimlik Sistemi’ne ilişkin değerlendirmeler yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı “144 bin yapıda ‘Bina Kimlik Sistemi’ne geçildiğini dile getirerek, bu kapsamda binaların da periyodik bakımlarının yapılmış olacağını söyledi.

İstanbul’un kentsel dönüşüm planı belli oluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’un kentsel dönüşüm planını aralık ayında kamuoyuyla paylaşacak. Önce yüksek riskli ve riskli sınıfta yer alan yaklaşık 600 bin yapı dönüştürülecek. Daha sonra ise yapıların ömürlerine göre dönüşüm planlaması yapılacak.

Elektronik Beton İzleme Sistemi'yle 405 bin yapı denetlendi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Elektronik Beton İzleme Sistemi (EBİS) ile tüm şehirlerdeki 33 milyon çipli beton numunesi alarak 405 bin binayı denetlediklerini dile getirdi.

381 bin 376 yapıdan, 30 milyon 388 bin 676 çipli beton numunesi alındı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Elektronik Beton İzleme Sistemi (EBİS) ile 381 bin yapının betonu, 30 milyondan fazla çipli beton numuneyle denetlenecek.

Olası İstanbul depreminde 90 bin yapı... Veriler peş peşe açıklandı! İstanbullular hemen bakın!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, depremle ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Olası İstanbul depreminde 90 bin yapı... Veriler peş peşe açıklandı!

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul açıklaması: İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan 317 bin yapı var!

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul açıklaması: İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan 317 bin yapı var! İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması...

İstanbul'daki 77 bin yapı riskli!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi'nin gerçekleştirdiği 9. Türkiye Deprem Mühendisliği Konferansı kapsamında İstanbul’da bulunan yapıların depreme dayanıklılığı gündeme taşındı. Peki Türkiye'de kaç riskli bina var? Bu binaların kaçı İstanbul'da? İşte ayrıntılar...

Hangi şehirdeki 300 bin yapı riskli?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'un deprem riskine ilişkin açıklamalarda bulundu. Ali Kurt, İstanbul'daki riskli binalar için 550- 600 milyar TL'lik yatırım yapılması gerektiğini söyledi.

Sakarya'da kentsel dönüşümle 70 bin yapı yenilenecek!

 AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu'nda yaptığı konuşmada Sakarya'da devam eden deprem çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Metruk Bina Veri Tabanı ile 62 bin bina yıkımı gerçekleştirildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremle mücadele kapsamında kullanılan Metruk Bina Veri Tabanı programı ile 62 bin yapının yıkımının gerçekleştiğini dile getirdi. 

İstanbullular dikkat! 110 sene gerekiyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Sadece İstanbul’da, 800 bin yapı var, 1999 yılından önce yapılmış" açıklamasında bulundu. İmamoğlu, "Cumhurbaşkanlığı'nın yaptığı açıklamada, dönüşüme muhtaç 6,5 milyon daha binanın olduğu ifade edildiğini belirtti.

Bornova’da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Bornova Belediyesi detaylı bir çalışma sonucu hazırladığı “Çamdibi – Altındağ Bölgesi Kentsel Yenileme Projesi”ni hayata geçirmek için harekete geçti. 40 bin yapının yüzde 11’nin iyi, yüzde 12’sinin kötü olduğu tespit edildi.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul değil, 50 bin çürük bina acil!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul için konuştu. İmamoğlu, "50 bin yapı çürük. 100 binlerce insanın canı tehdit altında. İstanbul'un önceliği Kanal İstanbul değil, bunu çözelim" dedi...

Musab Bin Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Musab Bin Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Musab Bin Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Şükrü Baş tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Sarıyer, İstinye Mahallesi, Burhan Sokak'ta kuruldu.


Musab Bin Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)  Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...