28 / 04 / 2024

Müşerref Akhan Kampüsü nerede

Müşerref Akhan Kampüsü nerede

Celal Bayar Üniversitesi, Kula Belediyesi ve Kulalı iş adamı Hüseyin Akhan işbirliğinde yapımı devam eden Kula Meslek Yüksek Okulu Müşerref Akhan Kampüsü'nde sona yaklaşıldı

Müşerref Akhan Kampüsü’nün temeli atıldı!

Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu Müşerref Akhan Kampüsü’nün temeli atıldı, temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Dünyadaki en değerli beş şirketten biri olan Amazon, 2017 yılında 2'nci genel müdürlük kampüsü için yer arayışında olduğunu duyurdu. Uzun süren değerlendirmeler ardından kampüs için Washington seçildi. Peki Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi 4 Kasım'da!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 4 Kasım 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Edirne Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü 29 Ekim'de açılacak!

Edirne'de yapımı devam eden Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü 29 Ekim'de açılacak...

Diyanet'ten Terzioğlu Kampüsü Camisi'ne 2.5 milyon TL yardım!

Diyanet İşleri Başkanlığı, ÇOMÜ Terzioğlu Kampüsü'nde yapımı süren 15 bin kişilik cami inşaatına 2.5 milyon TL yardım yaptı.

Kula Müşerref Akhan Kampüsü’nde sona yaklaşıldı!

Celal Bayar Üniversitesi, Kula Belediyesi ve Kulalı iş adamı Hüseyin Akhan işbirliğinde yapımı devam eden Kula Meslek Yüksek Okulu Müşerref Akhan Kampüsü'nde sona yaklaşıldı

Kepez Dokuma arazisi müzeler kampüsü oluyor!

KEPEZ Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini, 5 ayrı müze ve bilim merkezi projeleriyle müzeler kampüsü haline getiriyor.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'ne 780 milyon avroluk yatırım!

Sağlık Bakanlığı'nın kamu özel ortaklığıyla kente kuracağı 7 hastanenin birleşiminden oluşan Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, 780 milyon avroluk yatırım bedeliyle Cumhuriyet tarihinde kente yapılan en büyük sağlık yatırımı olacak.

Premier Kampüs Ofis, doğru yatırımın adresi!

Geleceğin binalarını inşa eden FerYapı, şimdi de kampüs ofis kavramının Türkiye’deki ilk örneğini, doğru yatırımın adresi Kağıthane’de hayata geçiriyor. Proje karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü üst geçit projesi çalışmaları başladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek planlanan üst geçit projesi için inşaat çalışmalarına başlandı.

Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmeler mühürlendi!

Süleyman Şah Üniversitesi’nin Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmelerinin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıktı. Kafeterya ve yemekhaneler mühürlendi. Görevlilere engel olmaya çalışan 4 üniversite yetkilisi ise gözaltına alındı.

Uğur Okulları Türkiye genelinde 11 yeni kampüs inşa edecek!

Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, Türkiye genelinde 11 yeni kampüs açılacağını müjdeledi. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında anaokulundan liseye kadar hizmet verecek 11 yeni kampüs yatırımı yapmaya hazırlanıyor.

Niğde Kız Kampüsü açılış için gün sayıyor!

Niğde Merkez Kırbağları mevkinde yapımı tamamlanan Niğde Kız Kampüsü 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci döneminde hizmete açılıyor.2300 kız öğrenciye hizmet verecek kampüs Türkiye’nin örnek projesi olma özelliği taşıyor.

Müşerref Akhan Kampüsü nerede Haberi

Müşerref Akhan Kampüsü nerede


Kula’nın yükseköğretim öğrencisi kapasitesini arttıracak ve yeni bölümlerin açılmasına olanak sağlayacak C.B.Ü. Kula Meslek Yüksekokulu Müşerref Akhan Kampüsü’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. C.B.Ü. bünyesinde eğitim faaliyetlerinin daha iyi imkanlarla verilmesi amacıyla 4 Eylül Mahallesi eski tekel depolarının bulunduğu alana inşa edilen Müşerref Akhan Kampüsü’nde derslik, idari bina, sosyal alanlar, kantin ve amfi dersliklerin tamamlanırken, dış cephe ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, çevre düzenlemesi ve peyzaj noktasında devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak Üniversitenin hizmete gireceğini söyledi.


Kula Meslek Yüksek Okulu Müşerref Akhan Kampüsü inşaatında sona yaklaşıldığını belirten Başkan Tosun, " Hayırsever iş adamı Hüseyin Akhan'ın verdiği destek ile Kula eğitim ve kültür alanında önemli bir yatırım kazanmış oldu....