19 / 05 / 2024

müsiad çorum şubesi

müsiad çorum şubesi

MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, beraberindeki Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Vali Sabri Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan ile MÜSİAD Çorum Şubesinin açılışını gerçekleştirdi....

Fani Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Fani Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi Şubesi Başakşehir’de 50 bin sermaye bedeli ile Yasin Uslu tarafından açıldı.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi açıldı!

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi bugün Şile'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Göğen ve Osman Özenç ortaklığında açıldı.

MÜSİAD Bosna Hersek'te şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Bosna Hersek Şubesi, başkent Saraybosna'da açıldı...

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi açıldı!

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi düzenlenen törenle açıldı. Ordu Valisi Seddar Yavuz, Vakıf Katılım'ın açılışında konuştu.

MÜSİAD İzmir'den imar barışı toplantısı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “imar barışı” toplantısı düzenledi. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

Vakıf Katılım'ın Yalova şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Yalova Rüstempaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki şubesini açtı. Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş, "Türkiye'nin farklı noktalarında 100 şubeye ulaşıp, bin 200 çalışanı istihdam etmeyi hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

MÜSİAD Suriye'de ticaret merkezi ve ofis açacak!

MÜSİAD, Suriye'de ticaretin geliştirilmesi ve insanların rahata kavuşması için ticaret merkezi ve şube açacak. Derneğin Yurt Dışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı İbrahim Uyar, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

MÜSİAD'ın proje ve faaliyetleri!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), küresel vizyon çerçevesinde yurt dışındaki ağını genişletmeye devam ediyor. MÜSİAD,  temsil edildiği tüm coğrafyalarda teşkilatlanma çalışmaları ve işbirliği anlaşmalarına imza atıyor.

Çorum Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Çorum Belediye Başkanlığı'na ait olan arsa vasıflı gayrimenkul 7 milyon 250 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 8 Haziran 2018 Cuma günü yapılacak. 

müsiad çorum şubesi Haberi

müsiad çorum şubesi


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, "2013 yılında küresel ekonomik krizin etkileri, Gezi olayları, Suriye'de hala devam eden acılara kadar politik ve ekonomik istikrarı etkileyecek birçok olaya şahit olduk. Bunlara rağmen Türkiye ekonomisinin hala büyümeye devam etmesini, hem de artan oranla devam etmesini oldukça önemli buluyoruz" dedi.


Olpak, beraberindeki Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Vali Sabri Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile MÜSİAD Çorum Şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından kentteki bir otelde gala programı düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, MÜSİAD tarafından hazırlanan multivizyon gösterisi sunuldu. 


MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, programdaki konuşmasında, 7 bini aşkın üyesi, 35 bine yakın işletmeyi temsil eden ve 1 milyon 500 bin...