18 / 05 / 2024

müsiad çorumda şube açtımı

müsiad çorumda şube açtımı

MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, beraberindeki Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Vali Sabri Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan ile MÜSİAD Çorum Şubesinin açılışını gerçekleştirdi....

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

Emlak Katılım 4 yeni şube daha açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyette bulunan Emlak Katılım, müşterilerinin bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletiyor. İstanbul’da 28'inci, Manisa ve Denizli’de birinci Konya’da ise 3'üncü şubesini açan Emlak Katılım, toplam 62 şubeye ulaştı.

Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı!

Katılım Finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerini sürdüren Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı...

Emlak Katılım'dan müşterilerine 'e-şube' hizmeti!

Şubeleşme çalışmalarını hızlandıran ve yılsonuna kadar 50 şube açmayı planlayan Emlak Katılım, aynı zamanda hayata geçirdiği "e-şube" ile müşterilerine tüm bankacılık hizmetlerini bir arada sunuyor.

MÜSİAD Bosna Hersek'te şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Bosna Hersek Şubesi, başkent Saraybosna'da açıldı...

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

MÜSİAD Endonezya'da şube açacak!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Türkiye ve Endonezya arasındaki ikili ticari ilişkileri geliştirmek için başkent Cakarta'da şube açacağını açıkladı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

MÜSİAD Cezayir'de ofis açtı!

Yıl sonuna kadar 100 ülkede teşkilatlanmaya ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, Cezayir’de temsilcilik açılışını gerçekleştirdi.

MÜSİAD Suriye'de ofis açtı!

MÜSİAD Suriye'nin Azez kentinde şube açtı, MÜSİAD, bu adımla Türkiye ve Suriye'deki iş adamları arasında bir köprü kurmayı hedefliyor. 

MÜSİAD Umman'da ofis açtı!

Yıl sonuna kadar 100 ülkede teşkilatlanma hedefleyen MÜSİAD, Umman'da temsilcilik açtı. Dernek, Umman'daki açılışla 83 ülkede 213 temsil noktasına ulaştı.

MÜSİAD Afrika'da yeni ofis açtı!

Dünyanın her noktasına ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, şube ve temsilci sayısını artırmak için atağa geçti. 100 ülkede teşkilatlanma hedefi ile yola çıkan MÜSİAD, Afrika'da yeni ofis açtı.

MÜSİAD'dan Danimarka'ya yeni ofis!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Danimarka'nın Glostrup bölgesinde kiraladığı yeni ofisi teslim aldı.

müsiad çorumda şube açtımı Haberi

müsiad çorumda şube açtımı


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, "2013 yılında küresel ekonomik krizin etkileri, Gezi olayları, Suriye'de hala devam eden acılara kadar politik ve ekonomik istikrarı etkileyecek birçok olaya şahit olduk. Bunlara rağmen Türkiye ekonomisinin hala büyümeye devam etmesini, hem de artan oranla devam etmesini oldukça önemli buluyoruz" dedi.


Olpak, beraberindeki Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Vali Sabri Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile MÜSİAD Çorum Şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından kentteki bir otelde gala programı düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, MÜSİAD tarafından hazırlanan multivizyon gösterisi sunuldu. 


MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, programdaki konuşmasında, 7 bini aşkın üyesi, 35 bine yakın işletmeyi temsil eden ve 1 milyon 500 bin...