19 / 07 / 2024

MÜSİAD ne zaman

MÜSİAD ne zaman

İttifak Holding Müsiad Fuarı’nda. İttifak Holding, 26 - 30 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Center’da 15’incisi düzenlenecek MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na Selva Gıda ve İmaş Makine ile katılıyor.

15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı 26 Kasım’da İstanbul’da başlıyor!

15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı 26 Kasım’da İstanbul’da başlıyor. İstanbul’da her iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD Uluslararası Fuarı, bu yıl 15’inci kez İstanbul CNR Expo Center’da gerçekleştirilecek.

Haziran 2024 SED yardımını bekleyenler dikkat! 2024'ün 6. SED yardımı ne zaman yatırılacak? 

Pek çok kişi Haziran 2024 SED yardımı ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Haziran 2024 SED yardımı ne zaman verilecek? 

Emekli maaşları erken yatacak mı? Tarih verildi:  Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 

Emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri ile ilgili tarihler verildi. Peki emekli maaşları erken yatacak mı? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Mayıs 2024 AFAD kira yardımı hesaplara yatırıldı mı? AFAD kira yardımı ne zaman yatacak? 

Pek çok kişi Mayıs 2024 AFAD kira yardımı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki AFAD kira yatırımı hesaplara yatırıldı mı? AFAD kira yardımı ne zaman yatacak? 

SED yardımı ne zaman yatacak? Mayıs ayı SED ödemeleri yattı mı?

İhtiyaç sahibi ailelere, çocuklarının masraflarının karşılanması amacı ile verilen SED yardımı ödemeleri, her ay hesaplara yatırılmaya devam etmektedir. Bu süreçte, ay SED yardımı ne zaman yatacak? Mayıs ayı SED ödemeleri yattı mı? Merak edilen detaylar...

Evde bakım Mayıs 2024 ödemeleri ne zaman yatırılacak? Evde bakım maaşı bekleyenler dikkat!

Evde bakım maaşı alan pek çok kişi ödemelerin hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor? Peki Mayıs 2024 evde bakım paraları ne zaman yatırılacak?

Mayıs 2024 kentsel dönüşüm kira yardımı bekleyenler dikkat! Kira yardımı hesaplara ne zaman yatacak? 

Riskli yapı sahipleri kentsel dönüşüm kira yardımı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki Mayıs 2024 kentsel dönüşüm kira yardımı hesaplara ne zaman yatırılacak? 

Evde bakım yardımı bekleyenlere Nisan 2024 müjdesi! 7 bin 608 Türk Lirası hesaplara ne zaman yatırılacak?

Pek çok kişi evde bakım yardımı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 evde bakım paraları hesaplara ne zaman yatırılacak?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Piyasalar tarafından merakla bekleniyor! 2023 Merkez Bankası Kasım faiz kararı ne zaman açıklanacak?

Piyasalar tarafından merakla beklenen Merkez Bankası'nın Kasım ayı faiz kararı araştırılıyor. Peki 2023 Merkez Bankası Kasım faiz kararı ne zaman açıklanacak?

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank 1985 kişiyi işe alacağını ilan etti. Peki, Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman? İşte detaylar...

2023 Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin uzman yardımcısı başvurusu başladı mı? GİB personel başvuruları ne zaman yapılacak?

Binlerce işsiz vatandaşa Gelir İdaresi Başkanlığından güzel haber geldi. GİB 2 bin Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılacağını ilan etti. Peki, GİB personel başvuruları ne zaman, nereden yapılacak? İşte detaylar...

Evde bakım maaşı hesaplara ne zaman yatırılacak? Ekim 2023 evde bakım maaşlarında son dakika!

Evde bakım maaşının hesaplara ne zaman yatırılacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Ekim 2023 evde bakım maaşlarında son dakika....

MÜSİAD ne zaman Haberi

MÜSİAD ne zaman

İttifak Holding, MÜSİAD’ın her iki yılda bir düzenlediği fuarda bu yıl inşaat, perakende, gıda ve makine sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren iştirakleri ile yer alacak. Anadolu’nun ekonomik kalkınmasına sağladığı katkılar ile dikkat çeken İttifak Holding, uluslararası arenadaki iş birliklerine yenilerini eklemeyi hedefliyor. Ziyaretçilerini fuarın 4. holünde ağırlayacak olan İttifak Holding’i Selva Gıda ve İmaş Makine yoğunluklu olarak temsil ederken, Seha Yapı ve Adese gibi grubun diğer firmalarının da tanıtımı yapılacak.

Markalı makarna ihracat lideri Selva

Selva Gıda; un ve makarnanın yanı sıra, buğday ruşeymi, yulaf ve buğday kepeğinden oluşan sağlıklı yaşam ürünleri, meyveli irmik, Anadolu lezzetleri gibi sektörünün en yenilikçi ürünlerini fuar katılımcılarıyla buluşturacak. Türkiye’nin markalı makarna ihracat lideri olan Selva Gıda, geniş ürün yelpazesiyle yer alacağı fuar süresince ziyaretçilerine eşsiz lezzetlerinden...