07 / 05 / 2024

Müslüm Özcan ayışığı

Müslüm Özcan ayışığı

Uzun yıllar lojistik ve inşaat sektöründe faaliyet göstermiş olup Ayışığı Gayrimenkul firmasının kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Müslüm Özcan kimdir? İşte Müslüm Özcan'ın biyografisi...

Konutta en uzun kriz! Artık yabancı yatırımcı ile mülteci ayırt edilmeli!

Türkiye'den ev alan Rus vatandaşlarının sayısı yüzde 88 düştü. Alanya inşaat ve emlak sektörü temsilcileri, krizin büyüyerek sürdüğüne vurgu yaptı ve artık yabancı yatırımcı ile mültecinin ayırt edilmesi gerektiğini söyledi.

'Uyanın ve işinize bakın' diyen İslam Memiş doların önümüzdeki ay ne kadar olacağını açıkladı! Hemen bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların gözdesi dolar kurunun Mart ayında ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar önümüzdeki ay ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! Önümüzdeki ayı işaret etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada önümüzdeki Ekim ayını işaret etti. İşte detaylar...

Sosyal destek ödemelerine yüzde 17,55 zam! 2023 Ağustos e-Devlet SED yardım ödemeleri ayın kaçında yatacak?

Ağustos ayının ikinci haftasının gelmesiyle birlikte sosyal destekleri hesaplara yatmaya başladı. Bu kapsamda yüzde 17,55 oranında zamlanan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödeme takvimi merak ediyor.

Çin'de kredi kullanımı azaldı: Konut krizi derinleşiyor! Dünya devinde neler oluyor?

Çin ekonomisi, emlak piyasasındaki yeni stres ve büyüme görünümünü tehdit eden deflasyon ile birlikte çok az toparlanma işareti gösteriyor. Ekonomistlerin 780 milyar yuan olarak beklediği kredi kullanımı temmuz ayında 345.9 milyar yuan olarak açıklandı.

Otomobil sahibi olmak isteyenler hemen baksın! Vakıf Katılım 3 ay ertelemeli kredi verecek!

31 Ağustos'a kadar devam eden Taşıt Finansmanı Kampanyası ile Vakıf Katılım, hayalinizdeki araca ulaşmanız için fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, sıfır ve ikinci el araç sahibi olma şansını yüzde 2.99'dan başlayan faiz oranlarıyla elde edebilirsiniz.

4A, 4B, 4C emekli maaş farkları hesaplara yattı mı? Temmuz ayı emekli maaş farkları hangi gün yatar?

Temmuz ayı emekli maaş farklarının hesaplara ne zaman yatırılacağı merak ediliyor. Peki, 2023 Temmuz emekli maaş zamları hesaplara yattı mı, ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Bankalar musluğu kıstı, kredi kullanımı 25 ay sonra ilk kez daraldı!

Bankaların kredi faizlerini arttırmasından sonra ticari kredi kullanımı 25 ay sonra ilk kez daraldı. İşte detaylar...

Anne babalara Aile Bakanlığı'ndan peş peşe müjde! Şimdi kimliği ile başvuran her ay hemen PTT'den alacak!

Aile Bakanlığı, ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklara sahip ailelere yönelik nakit para yardımı sağlayacağını duyurdu. Başvurular, T.C. Kimlik Kartı ile yapılabilecek ve yardım her ay PTT aracılığıyla alınabilecek. Bu müjde niteliğindeki yardım hakkında daha fazla bilgi için haberin ayrıntılarına

The BO Viera Bodrum'da dolar kuru 18 TL'ye sabitlendi! Teslimler önümüzdeki ay!

The BO Viera Bodrum projesinde dolar kuru 18 TL'ye sabitlendi. Projede yer alan konutların teslimleri önümüzdeki ay yapılacak.

Ayçiçek yağı o markette dip seviyeye geldi! Bu fırsatı kaçıran çok üzülür

Uzun bir müddettir Ayçiçek yağına yapılan indirimler vatandaşı rahatlatmıştı. Yeni bir indirim de Getir'den geldi. Ayçiçek yağında büyük indirim Getir Büyük'ten geldi. Komili 5 litrelik Ayçiçek yağının satış ücreti 134 TL'ye kadar geriledi. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

PlayStation Plus'tan Mayıs 2023 müjdesi! Önümüzdeki ay 1258 TL’lik oyunları tamamen ücretsiz veriyor!

PlayStation Plus, Sony'nin abonelik bazlı oyun sistemi, mayıs ayında da yeni oyunlar sunmaya devam ediyor. İşte bu ayın oyunları...

Müslüm Özcan ayışığı Haberi

Müslüm Özcan ayışığı

Müslüm Özcan kimdir?

Müslüm Özcan, Ayışığı Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanıdır. Özcan, Müslüm Özcan işine duyduğu tutku ile başarıyı bir araya getirmiş bir iş adamıdır. 


Müslüm Özcan, uzun yıllar lojistik ve inşaat sektöründe faaliyet göstermiş olup Ayışığı Gayrimenkul firmasının kurucusudur.


Lojistik Sektördeki başarısının ardından kurduğu sistemlerin ve yetkin insanların katkısıyla beraber firmasını kendi kendilerini yürüten kurumlar haline getirmiştir. 


Bu sayede Müslüm Özcan zamanını farklı projelere odaklanarak değerlendirmeye başlamıştır. İnşaat sektöründe yakından da takip ettiği yazlık siteler konusunda kendi projelerini gerçekleştirme imkanı buldu Bugün Türkiye’nin en popüler tatil yöresi olan Bodrum Gümüşlük’te Ayışığı Konakları isimli projenin imzasını atmıştır.


Başta Bodrum yarımadası olmak üzere ,Çeşme,Marmaris ve Ege bölgesinde çeşitli konut ve otel projelerinin devamı için çalışmalarını sürdürmektedir.


Ayışığı Gayrimenkul

Ayışığı Gayrimenkul olarak hedeflerini gayrimenkul alanındaki gelişim fırsatlarını doğru zamanda...