08 / 05 / 2024

müslümanların evleri

müslümanların evleri

Hollanda Amsterdam'da 180 adet sosyal konut Müslümanlar'ın isteklerine göre düzenlendi...

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Diyanet'ten kiracı ve ev sahibi anlaşmazlığına cuma hutbesi formülü: Hem ev sahiplerinden hem de kiracılardan istedi

Diyanet'in bu haftaki hutbesinde kira artışlarına dikkat çekildi. Müslümanların ticarette ahireti gözetmeleri gerektiği belirterek o şekilde hareket etmeleri söylenirken merhametli bir ev sahibi, insaflı bir kiracı olunması gerektiğine vurgu yapıldı.

2023'e zamla giriyor! Mercedes-AMG SL Roadster'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi..

Mercedes-AMG SL Roadster'ın Aralık ayı güncel fiyat listesi yayımlandı. Ve Kasım ayının ardından Aralık ayında da Mercedes-AMG SL Roadster'ın zamlandığı görüldü. Üstelik araca yeni yılın gelmesiyle beraber bir zam daha gelmesi bekleniyor. İşte  Mercedes-AMG SL Roadster, 28 Aralık 2022 fiyat listesi.

Evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL? İşte zincir marketlerdeki ürünlerin fiyat listesi...

Müslümanların kutsal ayı olan Ramazan'ın ilk iftarı 2 Nisan'da yapılacak. Peki iftar evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL’ye mal oluyor? Kırmızı et, beyaz et ve bakliyat fiyatları kaç TL? İşte 1 Nisan 2022 fiyat listesi!

Ramazan'da sahur menüsü kaç TL? İşte A101, Migros, ŞOK fiyat listesi...

Müslümanların kutsal ayı olan Ramazan'ın ilk sahuru bugün yapılacak. Peki sahur sofralarını süsleyen kahvaltılık ürünler toplam kaç TL'ye mal oluyor? İşte o ürünlerin fiyat listesi!

Le Monde 'Airbnb havuzlu konut kiralayan Müslüman kadınları yetkililere bildirecek' haberini güncelledi!

Fransız Le Monde gazetesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

Fransa'da Müslümanların açmak istediği okullara inşaat engeli!

Fransa'da Müslümanların açmak istediği okullar, "ayrılıkçılık" ve yabancı ülkelerle bağlantılı olmakla" suçlanırken dünyada 539 Fransız okulu mevcut. 

İsrail'de Netanyahu-Gantz koalisyonu imar faaliyetlerini engelleyen yasayı kabul eder mi?

Birleşik Liste tarafından yapılan açıklamada yer alan şartlarda, Müslümanların yaşadığı yerlerde imar faaliyetlerini engelleyen Kaminitz Yasası’nın iptali yer alıyordu. Fakat bu şartların Gantz bloku tarafından kabul edilip edilmeyeceği belirsiz...

Hindistan'da müslümanlar için toplama kampı inşa ediliyor!

Hindistan'ın Assam eyaletinde vatandaşlıktan çıkarmayı planladığı 1,9 milyon Müslüman için 10 toplama kampı inşa ediliyor.

Lübnan Hadat'ta Müslümanlar'a ev tutmak yasak!

Lübnan'ın Beyrut şehrindeki Hadat semtinde, Müslüman nüfusun hızla artması nedeniyle 2010 yılından beri Müslümanlar'a ev kiralamak yasak.

Gamze Özçelik'ten Arakan’daki mültecilere 25 ev!

Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucu Başkanı Gamze Özçelik, Arakan'da hükümetin zulmünden kaçıp Müslümanların sığındığı mülteci kampında yeni 25 adet ev yaptırdı.

Güney Afrikalı Müslümanlardan kentsel dönüşüm protestosu!

Müslümanlar, tarihi mahallelerini, kentsel dönüşüme karşı korumak için Cape Town'da protesto gösterisi düzenledi...

Bulgaristan'da Başmüftülük Vakfı'na ait bina icrayla satıldı!

Sofya'da Bulgaristan Başmüftülüğü Vakfına ait İslam Enstitüsü binasının icra yolu ile çok düşük fiyata satılması, Müslümanlar arasında şoke etkisi yarattı.

müslümanların evleri Haberi

müslümanların evleri
Hollanda'da büyük tartışma yaratan, Müslümanlar'ın ihtiyaçların göre 180 sosyal konut yapılması üzerine Amsterdam'da yaklaşık 180 apartma Müslüman tüketicilerin isteklerine göre yapıldı. Düzenlemelerde abdest alamaya uygun musluklar, erkek ve kadınların ayrıldığı sürgülü kapılar yer...