30 / 07 / 2024

muşta evler poşetle mi kaplanıyor

muşta evler poşetle mi kaplanıyor

Havaların soğuması ile naylon ve branda satışlarında patlama yaşanıyor. Vatandaşlar, "Ev ve ahırın dört bir tarafını naylon ya da branda ile sarmak yakıttan yüzde 50'ye varan tasarruf elde ediyor" dedi.

İğneada Country Taş Evler satışta! Yeni proje!

Yeşil Vadi, Kırklareli’nin Karadeniz sahiline yakın noktada konumlandırdığı ‘İğneada Country Taş Evler’ projesini satışa çıkardı.

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! Akaryakıt fiyatları düşüyor mu? BP, Opet, PO, Total 14 Mart 2023 fiyat listesi

Binlerce sürücü sık sık 'Benzin ve motorin fiyatlarına indirim gelecek mi?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! Akaryakıt fiyatları düşüyor mu? BP, Opet, PO, Total 14 Mart 2023 fiyat listesi 

Akaryakıtta son dakika! Benzin, motorin, LPG'ye indirim geliyor mu? BP, Opet, PO 13 Mart 2023 fiyat listesi

Sürücüler merakla 'Benzin, motorin ve LPG fiyatları düşecek mi?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Akaryakıtta son dakika! Benzin, motorin, LPG'ye indirim geliyor mu? BP, Opet, PO, Total, Shell, 13 Mart 2023 fiyat listesi...

Muş'ta imar planına deprem düzenlemesine başlanıldı! İşte detaylar!

Muş’ta imar planında değişikliğe gidildi. Konuya dair Muş Belediye Başkanı Feyat Asya açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Prefabrik evler yazın sıcak olur mu?

Prefabrik evlerin ısınma sorunu olur mu, Prefabrik evler yazın sıcak olur mu? sorularının yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

Muş'ta 55.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de 55.6 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Muş'ta 14.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de yer alan gayrimenkulü 14 milyon 601 bin 884 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Gündoğmuş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31502 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muş'ta 50.4 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü 50 milyon 376 bin 882 TL bedelle satışa çıkardı. 

Burcu Şendir, Seba Taşevler Yalıkavak'tan yeni villa aldı!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Burcu Şendir, Seba Taşevleri’nden yeni bir ev aldı. Şendir, müstakil havuzu ve beş odası bulunan villa için 1 milyon dolar ödedi.

muşta evler poşetle mi kaplanıyor Haberi

muşta evler poşetle mi kaplanıyor


Doğu Anadolu Bölgesinde Muşlu bazı aileler soğuktan korumak için ev, ahır ve otomobillerinin garajlarına naylon veya brandadan poşet geçirmeye başladı


Hava sıcaklığının sıfırın altında 35 dereceye kadar düştüğü Muş'ta, vatandaşlar ev ve ahırlarının dört bir tarafını naylon ve branda ile sararak adeta montolama yapıyor. Havaların soğuması ile naylon ve branda satışlarında patlama yaşanıyor. Vatandaşlar, "Ev ve ahırın dört bir tarafını naylon ya da branda ile sarmak yakıttan yüzde 50'ye varan tasarruf elde ediyor"...