17 / 05 / 2024

Muşta imar planı

Muşta imar planı

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belediye imar planı kapsamında mahallelerde yeni yollar açarak halkın hizmetine sunuyor.

Özelleştirilecek olan bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişiklikleri onaylandı

Özelleştirme kapsamı doğrultusunda yer alan Çanakkale ve İstanbul'daki taşınmazlara yönelik imar planı değişiklerinin onaylanması kararlaştırıldığı duyuruldu.

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır Nevşehir'de imar planı değişikliği yapılacak.

Muş'ta imar planına deprem düzenlemesine başlanıldı! İşte detaylar!

Muş’ta imar planında değişikliğe gidildi. Konuya dair Muş Belediye Başkanı Feyat Asya açıklamada bulundu. İşte detaylar!

İstanbul Ankara ve İzmir'deki Hazine'ye ait taşınmazlar satılıp imar planı değişti! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satışı ve imar planı değişikliği onaylandı. Mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı Ankara, İstanbul ve İzmir'deki taşınmazlara en yüksek fiyat tekliflerini veren şirketler belli oldu. İşte detaylar...

Muğla Akyaka'da imar planı revizyonuna iptal kararı!

Muğla Akyaka'daki imar revizyonu iptal edildi. Akyaka imar planı değişikliğini istemeyen çevreciler itiraz ederek verdikleri mücadeleyi kazandı.

Kuşadası'ndaki taşınmazın imar planı değişikliği onaylandı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan taşınmaza ilişkin imar planı değişiklikleri onaylandı.

ÖİB'den bazı illerdeki taşınmazlara ilişkin imar planı değişikliklerine onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), bazı şehirlerde yer alan taşınmazların nazım ve imar planı değişikliklerini onayladı.

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazlara ilişkin satışlar ve imar planı değişiklikleri onaylandı!

Sümer Holding AŞ adına kayıtlı 2 taşınmazın satışı ve Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesine kayıtlı bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişikliklerine yönelik olan ÖİB tarafından verilen kararlar onaylandı.

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların imar planı değişiklikleri onaylandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişiklikler onaylandı.

Alim Karaca: Fethiye'nin bütüncül imar planı sorunu çözülmeli!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

Ersin Tatar: UBP’nin imar planı hazır!

Kıbrıs'ta imar planı tartışmalarıyla ilgili olduğunu düşünmediğinden bahseden Ersin Tatar, “Arife günü, UBP’nin imar planına ilişkin raporunu Sayın Başbakan’a sunmuştuk. Bugün itibariyle de Sayın İçişleri Bakanı’na bizzat sundum. Süreci yakından takip edeceğiz” dedi.

Kilyos'ta imar planı değiştirilen arsaya CHP'den dava!

CHP, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın eski başbakanlardan Tansu Çiller'in oğlunun yönetiminde olduğu şirkete ait Sarıyer Kilyos'taki 30 dönüm arazi için yaptığı ayrıcalıklı imar planının iptali için dava açmaya hazırlanıyor.

Arnavutköy  Taşoluk Mahallesi  1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Taşoluk Mahallesi, 5864 ada, 1 parsele ilişkin kreş  1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Muşta imar planı Haberi

Muşta imar planı

Muş Belediyesi, 3194 sayılı imar kanunun 18’inci maddesi uyarınca yaptığı yollar ile çağdaş ve düzenli şehirleşmenin alt yapısını inşa etmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda Saray Mahallesi birinci mıntıka bölgesinde çalışma başlatan belediye ekipleri, imar planına göre Berzah Cami yanından 12 metrelik yeni bir yolun çalışmasını başlattı. Belediyeye bağlı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerinin gerekli ölçümleri yapmasının ardından başlatılan yeni yol çalışmasının, kış mevsimi öncesi tamamlanması hedefleniyor. Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, “İmar planı kapsamında mahallelerimizde yeni yolların açılması ile ilgili çalışmalarımızı başlattık. Bu kapsamda imkanlarımızı zorlayarak kararlı bir şekilde bu yolları halkımızın hizmetine sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. ‘Yol medeniyettir’ anlayışı ile ilimizdeki düzensiz yapılaşmasının önüne geçmek için imar planı çerçevesinde yolları açarak çarpık ve düzensiz...