03 / 07 / 2024

muşta kaldırımlar engellilere uygunmu

muşta kaldırımlar engellilere uygunmu

Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinasyonunda kurulan Erişebilirlik İl Komisyonu, ildeki kamu kurumlarında, belde ve belediyelere bağlı olan kaldırımlarda engellilerin ulaşabilirliğine uygun düzenlemeler için çalışmalarına başladı...

Esenyurt'taki bir ev sahibi resmen evini kaldırıma taşıdı! Görenler 'kiralık kaldırım' yorumu yaptı!

İstanbul Esenyurt'ta bir ev sahibi evini kaldırımın üstüne kadar genişletti. Bunu görenler 'kiralık kaldırım' yorumu yaparken Esenyurt Belediyesi devreye girdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kredi kartı kullananlara şok haber Bakan Şimşek'ten geldi! Taksit uygulaması kaldırılıyor mu?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kapalı toplantıda kredi kartı taksitli uygulamasına olumsuz yaklaştı ve ''Bu iyi değil'' dedi. Peki kredi kartı taksit uygulaması kaldırılıyor mu? 

Yayalar dikkat! Kaldırımlara ilişkin yeni düzenlemeler geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yaya yolları, kaldırımlar ve yürüyüş yollarının tasarım kalitesinin yükseltilmesi amacı ile yürüttüğü mevzuat çalışmasını bitirdi. Buna göre, "Yaya Yolları ve Kaldırımların Tasarım Kuralları Hakkında Yönetmelik", Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Burak Binboğa tarafından kuruldu.

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Hamıdreza Mokhtarıan tarafından kuruldu.

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta! 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Peki toplantıda neler ele alınacak? İşte ayrıntılar...

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31640 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul’da toplu taşımadaki yaş sınırlaması kaldırıldı!

Koronavirüsle mücadele kapsamında İstanbul’da 65 yaş üzeri ve 20 yaş altına uygulanan toplu taşıma kısıtlaması kaldırıldı.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31195 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ağrı ve Muş'ta arazi toplulaştırma kararı!

Ağrı ve Muş'ta bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

muşta kaldırımlar engellilere uygunmu Haberi

muşta kaldırımlar engellilere uygunmu


Vali Yardımcısı Fatih Demir başkanlığında oluşturulan komisyon, ilk olarak Fen Lisesi’nde denetimlere başladı. Yapılan denetime; Vali Yardımcısı Fatih Demir, Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamdullah Karasu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden inşaat mühendisi, Karayolları Şube Müdürlüğü'nden makine mühendisi, İl Özel İdaresi'nden peyzaj mimarı ve Muş Engelliler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz katıldı. 


Özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında engellilerin rahat bir şekilde ulaşabilirliği için gerekli tüm kriterlerin göz önünde bulundurularak denetimlerin yapılacağını açıklayan Erişebilirlilik İl Komisyon Başkanı Vali Yardımcısı Fatih Demir, kriterleri yerlerine getirmeyenlere cezai işlemlerin yapılacağını söyledi. İlk olarak denetimlerin Fen Lisesi ve Kamu Hastaneler Birliği'nde başladığını kaydeden Vali Yardımcısı Demir, şunları söyledi: “Denetime geldiğimiz bu okulumuzda engelli öğrenci olmamasına rağmen merpenlerin yanında engelli rampası ve asansörün olduğunu gördük....