02 / 05 / 2024

muşta toplulaştırılan araziler

muşta toplulaştırılan araziler

Hasköy ilçesine bağlı Eşmepınar köyünde devam eden arazi toplulaştırma çalışmalarını inceleyen Muş Valisi Vedat Büyükersoy, köy kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vali toplulaştırma çalışmaları hakkında köylüleri bilgilendirdi...

Evde bakım maaşı yatırılan iller Mayıs 2023 listesi belli oldu mu? Evde bakım maaşı sorgulama detayı 6 Mayıs 2023!

Evde bakım maaşı yatırılan iller Mayıs 2023 listesi belli oldu mu sorusu pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte evde bakım maaşı sorgulama detayı 6 Mayıs 2023...

Evde bakım maaşı yatırılan iller listesi belli oldu mu? Evde bakım maaşı sorgulama 4 Mayıs 2023!

Evde bakım maaşı yatırılan iller listesi belli oldu mu sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki evde bakım maaşı sorgulama 4 Mayıs 2023 nasıl yapılır?

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle BİM`de satışta! Stoklar tükenmeden hemen koşun!

Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında öne çıkan BİM, satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro'yu nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle satışa çıkardı. Stoklar tükenmeden hemen koşun!..Hemen koşun...Sakın kaçırmayın...

TOKİ çıkmayan parasını ne zaman alacak 2022? TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?

TOKİ’nin kuralarında ismi çıkmayan vatandaşlar, başvuru paralarını nasıl geri alabileceklerini araştırıyor. İşte “TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?” sorusunun araştırılan yanıtı!

Migros'ta süt ürünlerinde büyük indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Migros'ta süt ürünlerine indirim yapıldı. Peki, Migros'ta hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Anayasa Mahkemesi'nden toplu konut için kamulaştırılan alanla ilgili dikkat çeken karar!

Anayasa Mahkemesi toplu konut için kamulaştırılan gayrimenkullerin amacına uygun şekilde kullanılmamasını "hak ihlali" saydı

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Arazi toplulaştırma projelerinde yeni dönem!

Tarım arazilerinin toplulaştırılmasında karşılaşılan sorunların araştırılarak yapılması gerekenlerin belirlenmesi için meclise araştırma önergesi verildi.

Tarım arazilerinin toplulaştırılmasında karşılaşılan sorunların araştırılması için önerge verildi!

Tarım arazilerinin toplulaştırılmasında karşılaşılan sorunların araştırılarak yapılması gerekenlerin belirlenmesi amacıyla meclise araştırma önergesi verildi.

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılması TBMM gündeminde!

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

DSİ Balıkesir'de 6 bin 414 hektar alanda arazi toplulaştırması yaptı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, 2020 yılı içerisinde Balıkesir'de  6 bin 414 hektar arazinin toplulaştırıldığını açıkladı.

Türkiye'de bu sene 541 bin hektar alanda arazi toplulaştırması tamamlanacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız yaptığı açıklamada, arazi toplulaştırması çalışmaları kapsamında bu yıl sonuna kadar 541 bin hektar alanda daha çalışmaların tamamlanacağını ve toplulaştırılan alanın 4,77 milyon hektara ulaşacağını belirtti.

Arazi toplulaştırma seferberliği hızlandırılıyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında bu yıl ekim itibarıyla 256 bin hektar alanda toplulaştırma tescili yapılırken, sene sonuna kadar 541 bin hektarda toplulaştırmanın tamamlanması planlanıyor.

muşta toplulaştırılan araziler Haberi

muşta toplulaştırılan araziler

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, arazi toplulaştırmasının tamamlanması halinde çiftçinin cebine girecek paranın artacağını söyledi. 


Beraberinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Osman Akar ile Hasköy ilçesine bağlı Eşmepınar köyünde devam eden arazi toplulaştırma çalışmalarını inceleyen Vali Büyükersoy, köy kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara arazi toplulaştırmasıyla ilgili bilgi veren Vedat Büyükersoy, bu çalışmanın çok önemli olduğunu belirtti. Ülkede tarım arazilerinin çeşitli nedenlerle küçüldüğünü, parçalara bölündüğünü belirten Vali Büyükersoy, bundan dolayı verimlilik, karlılık olması gerekenden çok aşağılarda kaldığını vurguladı. Arazi toplulaştırmasının, çeşitli sebeplerle parçalanmış küçük parçalar halinde olmasından dolayı ekonomik üretime imkan vermeyecek olan bu arazi parçalarının bir araya getirilmesi işlemi olduğunu ifade etti. 


Büyükersoy şöyle konuştu; "Çiftçilik yapan köylümüzün, 10 yere gideceğine tek yere gitmesini sağlayacak. Yakıttan ve zamandan tasarruf...