28 / 04 / 2024

Mustafa Adıgüzel Yason burnu açıklaması

Mustafa Adıgüzel Yason burnu açıklaması

CHP'li Mustafa Adıgüzel, Yason Burnu'ndaki çevre düzenlemesi ve dolgu yapımına tepki gösterdi. Adıgüzel, "Geri dönüşümsüz çevreye zararları var" dedi...

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Ev almak isteyenlere güzel haber! Yeni kampanyalar gelebilir!

Ev almak isteyenlere güzel haber geldi. Merakla beklenen orta gelirlilere konut kampanyasından sonra 2. el konutlar için yeni adımlar da atılıyor. İşte son dakika gelişmeleri...

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sancar Adıgüzel tarafından kuruldu.

Adıgüzeller Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzeller Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Adıgüzel tarafından kuruldu.

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

Ordu'da belediyeye ait otel yıkıldı iddiası! 

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, kentte belediyeye ait otelin yıkılarak arazinin imara açıldığını öne sürdü.

Onursal Adıgüzel'den Özel İletişim Vergisi kaldırılsın teklifi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Özel İletişim Vergisi'nin kaldırılması teklifini sundu...

Yason Burnu'na dolgu yapılmasına Mustafa Adıgüzel'den tepki!

CHP'li Mustafa Adıgüzel, Yason Burnu'ndaki çevre düzenlemesi ve dolgu yapımına tepki gösterdi. Adıgüzel, "Geri dönüşümsüz çevreye zararları var" dedi...

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Adıgüzel ve Mehmet Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Med Lead Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Lead Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Adıgüzel tarafından kuruldu. 

Ordu Ulubey-Gürgentepe-Gölköy karayolu meclis gündeminde!

Ordu ilindeki Ulubey-Gürgentepe-Gölköy karayolu yapımı çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel karayoluna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ag Anzaf İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ag Anzaf İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yılmaz Öztürk ve Mustafa Adıgüzel ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mustafa Adıgüzel Yason burnu açıklaması Haberi

Mustafa Adıgüzel Yason burnu açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu’da doğal sit alanı olan Yason Burnu’na iş makinelerinin girmesi ve dolgu yapılmasına tepki gösterdi.

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre; Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, 1. derece arkeolojik, 2. derece doğal SİT alanı olan Yason Burnu'nda çevre düzenlemesi yapılıyor. Koruma altındaki alana iş makineleriyle yol açıldı, kayalıkların çevresine de duvar örülüyor.

CHP'li Mustafa Adıgüzel bu duruma tepki göstererdi ve şunları kaydetti:

-İlk bilirkişi raporuna Büyükşehir Belediyesi itiraz etti. Bu itiraz reddedildi. Buradaki alan düzenlemesinin, geri dönüşümsüz zararlara yol açacağı belgelerle ifade edildi. Buna rağmen çalışmalar devam ediyor.

-Belediye Başkanı ‘Biz bu proje ile örnek olacağız' diyor. Bu şekilde gerçekten örnek olacaklar, ama iyi örnek değil, ancak kötü örnek olabilirler. Salda Gölü'nde, Gümüşhane Dipsiz Gölde ne...